İHH İnsani Yardım Vakfı
0
Bağış Yap
Takip Et
TR
TRY
Kapat
  • Biz kimiz
  • Ne yapıyoruz
  • Ne yapabilirsiniz
  • Oturum aç
Antalya İHH’dan Suriye’ye 20. yardım TIR’ı
İHH Antalya İnsani Yardım Derneği tarafından Suriye’ye gönderilmek üzere hazırlanan 20'nci yardım TIR'ı Şehit Furkan Doğan’ın adıyla dualar eşliğinde uğurlandı.
Türkiye 28.03.2014

İHH Antalya Antalyalı hayırseverlerin bağışladığı un ve kıyafetlerin bulunduğu yardım TIR'ı, Reyhanlı'daki Suriyelilere yardım amacıyla yola çıktı.

Hacı Yusuf Öztürk Camisi'nde bir araya gelen vakıf gönüllüleri, Antalya'dan yola çıkan 20'nci TIR'a Mavi Marmara şehidi Furkan Doğan’ın adını verdi.




 

İlgili haberler
Tümünü Gör
İHH, Ramazan ayında 3 milyondan fazla kişiye ulaştı
İHH, Ramazan ayında 3 milyondan fazla kişiye ulaştı
İHH İnsani Yardım Vakfı bu yıl Ramazan ayı çalışmaları kapsamında Türkiye dahil olmak üzere 67 ülkede faaliyet gösterdi. Vakıf, yapılan faaliyetlerde 3 milyon 99 bin 227 kişiye ulaştı.
Ramazan
01.04.2025
Deprem yaşanan Myanmar ve Tayland’a İHH’dan acil yardım
Deprem yaşanan Myanmar ve Tayland’a İHH’dan acil yardım
İHH İnsani Yardım Vakfı, Myanmar'da meydana gelen ve komşu ülke Tayland’ı da etkileyen 7,7 ve 6,4 büyüklüğündeki iki depremin ardından acil yardım çalışmalarına başladı. Çalışmalar kapsamında vakıf tarafından Tayland’da 800 kişiye sıcak yemek dağıtılırken, Myanmar’da da depremden etkilenenlere su ve kuru gıda desteği verildi.
30.03.2025
Türk doktorlardan Gazzeli yaralılara ameliyat desteği
Türk doktorlardan Gazzeli yaralılara ameliyat desteği
Gazze’de ameliyat desteği projesini uygulayan İHH, şu ana kadar 357 ameliyat gerçekleştirdi. Proje kapsamında, ameliyat imkânı bulamayan ve acil tedavi bekleyen binlerce Gazzelinin ameliyat edilmesi hedefleniyor. Projenin uygulandığı hastanede görev yapan gönüllü doktorlardan Prof. Dr. İbrahim Uygun, Gazze’nin çok ciddi desteğe ihtiyacı olduğunu belirterek, “İHH’nın büyük çadır kentler kurduğunu, klinik kurduğunu ve hastanelere çok büyük desteğini bizzat gördüm” dedi.
14.03.2025