İHH İnsani Yardım Vakfı
0
Bağış Yap
Takip Et
TR
TRY
Kapat
  • Biz kimiz
  • Ne yapıyoruz
  • Ne yapabilirsiniz
  • Oturum aç
Kelkit’ten Suriye’ye insani yardım
Gümüşhane ili Kelkit ilçesi İHH gönüllülerinin “Komşuluk Hakkı” kampanyası kapsamında topladıkları 2 TIR dolusu yardım malzemesi Suriye’ye doğru yola çıktı.
Suriye, Türkiye 07.03.2014

Gümüşhane ili Kelkit ilçesi İHH gönüllüleri, İHH’nın yürüttüğü “Komşuluk Hakkı” kampanyasına destek olmak amacıyla “Suriye’ye Bir Tır Yardımda Kelkit Göndersin” kampanyası düzenlediler

Kelkit ilçe, köy ve beldelerinin desteği ile başlatılan kampanya sonunda kısa zamanda 2 TIR insani yardım malzemesi toplandı.

Toplanan insani yardım malzemeleri Kelkit halkının katılımıyla Suriye’ye doğru yola çıktı.

Kelkit’te çalışmalara katılan İHH gönüllüsü konu ile ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi:
Kelkit Halkının gösterdiği ilgi ve alaka bizleri hem memnun etmiş ve hem de duygulandırmıştır. Zira ekonomik olarak büyük maddi sıkıntılar yaşayan insanımız dâhil Suriye’ye kendi imkânları ile katkı sunmuşlar ve komşuluk hakkının gereğini yerine getirmeye çalışmışlardır. Bu vesile ile tüm halkımıza teşekkür ediyor, ayrıca bu faaliyetlerin zeminini oluşturan İHH İnsani Yardım Vakfı çalışanlarına Allah’tan muvaffakiyetler diliyoruz. Yardım toplama faaliyetlerinde desteğini esirgemeyen ve çalışmalara katılan tüm STK, kurum ve kuruluşlara da tekrar teşekkür ediyoruz.

İlgili haberler
Tümünü gör
İHH, Gazze’de en çok yemek dağıtımı yapan kuruluşlardan
İHH, Gazze’de en çok yemek dağıtımı yapan kuruluşlardan
İHH, Gıda Güvencesi Sektörü’nde Uluslararası Koordinasyon Mekanizması verilerine göre Gazze'de günlük olarak en fazla sıcak yemek ve ekmek dağıtımı yapan uluslararası kuruluşlar arasında yer aldı. Çalışmalarını sürdüren vakıf, Dünya Gıda Programı (WFP) ile birlikte Ramazan’da da her gün 48 bin kişiye iftar yemeği ikramında bulunuyor.
18.03.2024
İHH Gazze’ye yönelik yardımlarına ara vermeden devam ediyor
İHH Gazze’ye yönelik yardımlarına ara vermeden devam ediyor
İHH İnsani Yardım Vakfı, işgalci İsrail’in saldırıları altındaki Gazze’ye insani yardım ulaştırmaya devam ediyor. Her gün 32 bin kişiye sıcak yemek dağıtımında bulunan vakıf; 7 Ekim’den bu yana gıda kolisi, battaniye ve tıbbi malzeme gibi farklı kalemlerde on binlerce Gazzeliye destek oldu.
16.02.2024
Suriye’deki 4 bin 608 aileye kış yardımı
Suriye’deki 4 bin 608 aileye kış yardımı
İHH İnsani Yardım Vakfı tarafından ‘‘İyilik Soğuk Geçirmez’’ sloganıyla başlatılan kış kampanyası kapsamında Suriye’nin kuzeyindeki 4 bin 608 aileye kömür, battaniye, sünger yatak, gıda kolisi, mont ve çizme gibi yardım malzemeleri dağıtıldı.
06.02.2024