İHH tarafından Açe’de yapılan yetim giydirme programına Açe Vali Vekili Ebu İlliza Saaduddin Djamal da katıldı. Djamal, bayram arifesinde yapılan bu çalışma ile sevindirilen çocuklar kadar kendisinin de mutlu olduğunu, Türkiye halkının binlerce kilometre uzaktan Açe’deki çocuklara sahip çıkmasının kendilerini çok memnun ettiğini ifade etti.
Organizasyona indirim desteği veren mağazadan bir yetkili de programa katıldı. Yetimlerle birlikte olmaktan dolayı yaşadığı mutluluğunu ifade etti ve akabinde yetimlere hediye çekleri şeklinde hazırlanan alış veriş kartları takdim edildi. Yetimlerimiz mağaza içinde gönüllerince gezerek bayramlık alış verişlerini yaptılar.
İHH İnsani Yardım Vakfı desteği ile yapılan programlarda Endonezya genelinde, Partner Kuruluş PKPU tarafından yapılan çalışma ile birlikte 3333 yetime bayram sevinci yaşatıldı.