İHH İnsani Yardım Vakfı
Ana Menü
Biz kimiz
Ne yapıyoruz
Ne yapabilirsiniz
Oturum aç
Bağış Yap
Türkçe
Türkçetr
Englishen
العربيةar
TRY
try
usd$
eur
gbp£
XFacebookInstagramYouTube
Bağış Yap
Türkçe
Türkçetr
Englishen
العربيةar
TRY
try
usd$
eur
gbp£
XFacebookInstagramYouTube
Açeli yetimlerden Erbakan’a dua
Necmettin Erbakan için Endonezya Açe’de bulunan İHH İstanbul Yetimhanesi’nde Yasin-i Şerif’ler okunarak dualar edildi.
Endonezya 02.03.2011

Milli Görüş lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın vefatı Açe’de bulunan İHH İstanbul Yetimhanesi’ndeki yetimleri de hüzne boğdu. Ölüm haberinin üzerine yetimhanede dua seferberliği başladı.

Her fırsatta yetim çalışmalarının önemini vurgulayarak, ümmetin yetimlerin elinden tutması gerektiğini söyleyen ve destekleyen Prof. Dr. Necmettin Erbakan için Yasin-i Şerifler okunarak dualar edildi. 1 milyonun üzerinde insanın katıldığı bir tören ile son yolculuğuna uğurlanan Prof. Dr. Necmettin Erbakan için aynı saatlerde Açe’de ki yetimler de dualar okudular. 

[video-140]

İlgili haberler
Tümünü Gör
Türkiye’deki STK’lardan Lübnan’a 1,2 milyar TL değerinde insani yardım
Türkiye’deki STK’lardan Lübnan’a 1,2 milyar TL değerinde insani yardım
Türkiye, İsrail saldırıları ve derinleşen ekonomik krizle mücadele eden Lübnan halkının yanında olmaya devam ediyor. Türkiyeli STK’lar iş birliğinde yürütülen çalışmalar kapsamında 7 Ekim 2023 tarihinden itibaren bölgeye 1,2 milyar TL değerinde insani yardım malzemesi ulaştırıldı.
31.07.2026
İHH, Lübnan’da yardım çalışmalarına devam ediyor
İHH, Lübnan’da yardım çalışmalarına devam ediyor
İşgalci İsrail’in artan saldırıları sebebiyle tarihinin en büyük insani krizlerinden birini yaşayan Lübnan’da, yerinden edilen siviller için yardım seferberliği sürüyor. "Lübnan Acil Yardım Bekliyor" kampanyası kapsamında çalışmalarına devam eden İHH İnsani Yardım Vakfı, 2026 yılı içerisinde ülkeye 80 konteynerlik insani yardım ulaştırdı.
29.07.2026
İHH’dan Suriye’deki engelli bireylere anlamlı destek: 228 elektrikli sandalye dağıtıldı
İHH’dan Suriye’deki engelli bireylere anlamlı destek: 228 elektrikli sandalye dağıtıldı
İHH İnsani Yardım Vakfı, Suriye’de iç savaşın yıkıcı etkileri nedeniyle uzuvlarını kaybeden savaş mağduru engellilere yönelik insani yardım çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Vakıf, yürütülen son projeyle Suriye’nin Şam, Halep, Hama, Humus ve İdlib bölgelerinde zor şartlarda yaşayan toplam 228 engelli bireye elektrikli tekerlekli sandalye ulaştırdı.
27.05.2026