İHH İnsani Yardım Vakfı
0
Bağış Yap
Takip Et
TR
TRY
Kapat
  • Biz kimiz
  • Ne yapıyoruz
  • Ne yapabilirsiniz
  • Oturum aç
Ankara İHH gönüllüleri Gazzeli yetimleri misafir etti
İHH İnsani Yardım Vakfı Ankara gönüllüleri Gazze’den gelen 20 yetim çocuğu misafir ederek bayramlık elbise yardımında bulundu. Ayrıca Gazzeli yetimler ile birlikte Afganistan, Somali, ve Ankaralı 140
Filistin, Türkiye 01.09.2010

Ankara İnsan Hakları ve Hizmet Derneği ile İHH Ankara gönüllüleri Gazze’den Türkiye’ye gelen 20 Gazzeli yetimi misafir ettiler. Yetimlere Ankara’yı gezdiren İHH gönüllüleri Gazzeli yetimlere bayramlık elbise yardımında da bulundu. Geçtiğimiz Cumartesi günü Türkiye’ye gelen Gazzeli yetimler çeşitli illerde gerçekleştirilen programlara katılacaklar.  

İHH Ankara gönüllüleri ayrıca Ramazan ayı içerisinde hayata geçirdikleri "100 Yetimin Yüzünü Güldür" projesi kapsamında, 100 yetimi tepeden tırnağa giydirerek bayrama hazırladılar. Gönüllüler Gazze, Afganistan, Somali ve Ankaralı yetim çocuklara iftar yemeği de verdi. Altınpark Rıhtım Restoran’da verilen iftar yemeğine 140 yetim çocuk katıldı. Gazze’den gelen yetim çocuklar Türkiye’yi çok sevdiklerini belirtirken burada olmaktan duydukları mutlulukları dile getirdiler.

İftar programının devamında palyaço ve balonlarla eğlenceli dakikalar geçiren yetimler, dağıtılan bayramlık hediyeler ile büyük sevinç yaşadılar.

İlgili haberler
Tümünü gör
Özgürlük Filosu için başvurular devam ediyor
Özgürlük Filosu için başvurular devam ediyor
İHH İnsani Yardım Vakfı ve çok sayıda uluslararası sivil toplum kuruluşunun organize ettiği Özgürlük Filosu, Gazze için yola çıkmaya hazırlanıyor. Filoya katılım için başvuru süreci devam ediyor.
04.04.2024
Suriye’deki 60 bin kişiye iftar
Suriye’deki 60 bin kişiye iftar
İHH İnsani Yardım Vakfı, iç savaşın devam ettiği Suriye’de Ramazan ayının ilk 20 gününde 60 bin kişiye iftar verdi.
03.04.2024
Gemiler hazır, Özgürlük Filosu Gazze'ye doğru yola çıkıyor!
Gemiler hazır, Özgürlük Filosu Gazze'ye doğru yola çıkıyor!
İHH Genel Başkanı Bülent Yıldırım, Uluslararası Özgürlük Filosu için satın alımı yapılan iki gemide incelemelerde bulundu. Yıldırım burada yaptığı açıklamada, “Bu yük gemisi 5 bin 500 ton kapasiteli, adı Anadolu. Ülkemizin yardımlarını ve merhametini yüklenerek Gazze’ye ulaştıracak. Diğer gemimizin adı, Vicdan. Bu gemi de dünyadaki vicdan sahibi aktivistleri alacak ve dünya vicdanını Gazze sahillerine ulaştıracak” dedi.
27.03.2024