İHH İnsani Yardım Vakfı
0
Bağış Yap
Takip Et
TR
TRY
Kapat
  • Biz kimiz
  • Ne yapıyoruz
  • Ne yapabilirsiniz
  • Oturum aç
Adak ve akika kurbanlıkları kesildi
Hayırseverlerin, İHH İnsani Yardım Vakfına bağışladığı akika ve adak kurbanlarının Haziran ayı kesimleri gerçekleştirildi. Hazırlanan etler 14 ilde, bin 950 aileye dağıtıldı.
Türkiye 19.07.2010

İHH İnsani Yardım Vakfı, hayırseverlerin bağışladığı akika ve adak kurbanlarını düzenli olarak keserek ihtiyaç sahibi ailelere dağıtmaya devam ediyor.

İHH, Haziran ayının ikinci yarısına ait olan kesimleri de gerçekleştirdi. Kesimlerin ardından 14 farklı şehirde toplam bin 950 ihtiyaç sahibi aileye etler dağıtıldı. Bu kesimde yaklaşık 6 bin 500 kilo et dağıtımı gerçekleştirildi.

Dağıtımlarda her aileye 3,5 kilo et verildi. Dağıtımlar Bolu, Ankara, Adana, Kahramanmaraş, Gaziantep, Adıyaman, Şanlıurfa, Diyarbakır, Batman, Siirt, Bitlis, Van, Siverek ve Viranşehir’de yapıldı. İstanbul’da ve Yalova’da bulunan mültecilere de et dağıtımı yapıldı.

İsteyen bağışçılarımız vakfımıza akika ve adaklık kurban bağışında bulunabilirler.

Bir kurban bedeli 300 TL’dir.

Adak bağışı için Tıklayınız

Akika bağışı için Tıklayınız

İlgili haberler
Tümünü gör
Özgürlük Filosu için başvurular devam ediyor
Özgürlük Filosu için başvurular devam ediyor
İHH İnsani Yardım Vakfı ve çok sayıda uluslararası sivil toplum kuruluşunun organize ettiği Özgürlük Filosu, Gazze için yola çıkmaya hazırlanıyor. Filoya katılım için başvuru süreci devam ediyor.
04.04.2024
Suriye’deki 60 bin kişiye iftar
Suriye’deki 60 bin kişiye iftar
İHH İnsani Yardım Vakfı, iç savaşın devam ettiği Suriye’de Ramazan ayının ilk 20 gününde 60 bin kişiye iftar verdi.
03.04.2024
Gemiler hazır, Özgürlük Filosu Gazze'ye doğru yola çıkıyor!
Gemiler hazır, Özgürlük Filosu Gazze'ye doğru yola çıkıyor!
İHH Genel Başkanı Bülent Yıldırım, Uluslararası Özgürlük Filosu için satın alımı yapılan iki gemide incelemelerde bulundu. Yıldırım burada yaptığı açıklamada, “Bu yük gemisi 5 bin 500 ton kapasiteli, adı Anadolu. Ülkemizin yardımlarını ve merhametini yüklenerek Gazze’ye ulaştıracak. Diğer gemimizin adı, Vicdan. Bu gemi de dünyadaki vicdan sahibi aktivistleri alacak ve dünya vicdanını Gazze sahillerine ulaştıracak” dedi.
27.03.2024