Bağış Yap
  • Oturum aç
Arakan Basın Odası
28.07.2012

İHH Arakan faaliyetleri kapsamında bölgede yaşanan son görüntüleri ve radyo reklamını aşağıdaki linklere tıklayarak bilgisayarınıza indirebilirsiniz.

Televizyon ilanı (*zip formatında)indir

Bant Reklam (*zip formatında)indir

Radyo ilanı (*zip formatında)indir

Dergi ilanları (*zip formatında) indir

Arakan Bannerları için Tıklayınız

Arakan Raporu için Tıklayınız

Arakan Kitabı için Tıklayınız

[video-254]

İHH’dan 2023 yılında Suriye’deki 570 bin kişiye yardım
İHH İnsani Yardım Vakfı tarafından 2023 yılı boyunca Suriye'nin çeşitli bölgelerinde yaşayan savaş mağduru sivillere, 42 bin ton ağırlığında 1658 TIR dolusu insani yardım malzemesi ulaştırıldı.
01.02.2024
İHH 2023 yılında da yüz binlerce yetime destek oldu
İHH İnsani Yardım Vakfı, yetimlere ve ailelerine yönelik yardım faaliyetlerine 2023 yılında da devam etti. İHH, Türkiye dâhil 45 ülkede 137 binden fazla yetime her ay düzenli olarak hayırseverlerin yardımlarını ulaştırdı. 12 ülkedeki 42 yetimhanesi, 1 yetim eğitim merkezi ve 1 eğitim kampüsüyle yetimlere destek olmayı sürdüren vakıf, uyguladığı çok sayıda proje ile yüz binlerce çocuğa dokundu.
Yetim
28.01.2024
İHH’dan 2023’te Filistinli on binlerce kişiye destek
İHH İnsani Yardım Vakfı, 2023 yılında Filistin'de yürüttüğü insani yardım faaliyetleriyle on binlerce kişiye destek oldu. Çalışmalar ile 14 bin 595 aileye gıda paketi, 219 bin 865 kişiye sıcak yemek dağıtan vakıf, birçok farklı alanda daha insani yardım projelerini hayata geçirdi.
18.01.2024