İHH İnsani Yardım Vakfı
0
Bağış Yap
Takip Et
TR
TRY
Kapat
  • Biz kimiz
  • Ne yapıyoruz
  • Ne yapabilirsiniz
  • Oturum aç
Asya’da kurban sevinci
Yurtiçinde 22 ilde adak ve akika kurbanlarını keserek yoksul, muhacir ve yetim aileleriyle paylaşan vakfımız yurtdışı adak ve akika kurbanın kesimlerini de tamamladı. İHH İnsani Yardım Vakfı Azerbayca
24.05.2011

Kurban bağışlarının yanı sıra adak ve akika kurbanı bağışlarını da kabul eden vakfımız iki haftalık periyotlarla adak ve akikaların kesimlerini gerçekleştiriyor. Allah rızası için kesilen kurbanlar ihtiyaç sahipleri için yılın hemen her döneminde bir bayram havası oluştururken, uzun süreler bu gıdadan yoksun olan ailelerimiz de et yiyebiliyorlar.

İHH İnsani Yardım Vakfı, yurtiçinde olduğu gibi yurtdışında da adak ve akika kurbanlarını keserek ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyor. Vakfımız son olarak Azerbaycan, Pakistan, Arakan ve Moro’da toplam 490 hisse kurban keserek dağıtımlarını tamamladı. Pakistan’da 196 hisse, Azerbaycan’da 140 hisse, Arakan’da 105 hisse, Moro’da ise 49 hisse kurbanlıklar kesilerek yoksul, muhacir ve yetim ailelerimize dağıtıldı. Dağıtım yapılan aileler İHH ve Türkiyeli hayırseverlere dua ve teşekkürlerini ilettiler.

Adak ve Akika bağışlarınız için tıklayınız.

İlgili haberler
Tümünü gör
İHH ve Kuveytli kuruluş Gazze’ye insani yardım gemisi gönderdi
İHH ve Kuveytli kuruluş Gazze’ye insani yardım gemisi gönderdi
İHH İnsani Yardım Vakfı ve Kuveytli kuruluş Kuwait Society for Relief tarafından ortak hazırlanan insani yardım gemisi, Mersin Limanı’ndan Mısır Ariş Limanı’na doğru yola çıktı. Burada Mısır Kızılayı’na teslim edilecek yardım malzemeleri, ardından Gazze’ye ulaştırılacak. Gemide, birçok farklı kalemde 907 tonu aşkın malzeme yer alıyor.
14.04.2024
Özgürlük Filosu için başvurular devam ediyor
Özgürlük Filosu için başvurular devam ediyor
İHH İnsani Yardım Vakfı ve çok sayıda uluslararası sivil toplum kuruluşunun organize ettiği Özgürlük Filosu, Gazze için yola çıkmaya hazırlanıyor. Filoya katılım için başvuru süreci devam ediyor.
04.04.2024
Suriye’deki 60 bin kişiye iftar
Suriye’deki 60 bin kişiye iftar
İHH İnsani Yardım Vakfı, iç savaşın devam ettiği Suriye’de Ramazan ayının ilk 20 gününde 60 bin kişiye iftar verdi.
03.04.2024