İHH İnsani Yardım Vakfı
0
Bağış Yap
Takip Et
TR
TRY
Kapat
  • Biz kimiz
  • Ne yapıyoruz
  • Ne yapabilirsiniz
  • Oturum aç
Batman’da Gazze kermesi
Batman Eğitim Ve Yardımlaşma Derneği (BEY-DER) tarafından Filistin yararına kermes düzenlendi. Kermesten elde edilen gelir Gazze halkına bağışlanmak üzere İHH İnsani Yardım Vakfı’na teslim edildi.
Filistin, Türkiye 18.03.2010

İHH İnsani Yardım Vakfı’nın Nisan ayı içerisinde gerçekleştirmeyi planladığı ‘Rotamız Filistin, Yükümüz İnsani Yardım’ organizasyonuna destek sürüyor. Batman’da Filistin halkı yararına kermes düzenlendi. 3 gün süren kermes sonrasında toplanan 20 bin 250 TL Filistin halkına ulaştırılmak üzere İHH İnsani yardım Vakfı’na teslim edildi.

Kermesi organize eden Batman Eğitim ve Yardımlaşma Derneği(BEY-DER) Başkanı Zeki İslamoğlu, kermese Batman halkının yoğun ilgi gösterdiğini söylerken herkese teşekkür etti. Zeki İslamoğlu şunları söyledi: “12-13 ve 14 Mart tarihleri arasında düzenlediğimiz kermese destek veren herkese teşekkür ediyoruz. İHH tarafından organize edilen ve Gazze’de yaşanan ambargoyu denizden delmeyi amaçlayan gemi filosuna tüm halkımız destek vermelidir. Düzenlediğimiz kermes ile 20 bin 250 TL topladık. Bu parayı da ‘Rotamız Filstin, Yükümüz İnsani Yardım’ kampanyasına bağışladık. Halkımızın bu kampanya için yapacağı bütün katkılar Allah katında paha biçilmez bir değere sahip.  Bu özgürlük filosuna hayırsever iş adamlarımız ve vatandaşlarımızın katkılarının devamını bekliyoruz.’’

İlgili haberler
Tümünü gör
Özgürlük Filosu için başvurular devam ediyor
Özgürlük Filosu için başvurular devam ediyor
İHH İnsani Yardım Vakfı ve çok sayıda uluslararası sivil toplum kuruluşunun organize ettiği Özgürlük Filosu, Gazze için yola çıkmaya hazırlanıyor. Filoya katılım için başvuru süreci devam ediyor.
04.04.2024
Suriye’deki 60 bin kişiye iftar
Suriye’deki 60 bin kişiye iftar
İHH İnsani Yardım Vakfı, iç savaşın devam ettiği Suriye’de Ramazan ayının ilk 20 gününde 60 bin kişiye iftar verdi.
03.04.2024
Gemiler hazır, Özgürlük Filosu Gazze'ye doğru yola çıkıyor!
Gemiler hazır, Özgürlük Filosu Gazze'ye doğru yola çıkıyor!
İHH Genel Başkanı Bülent Yıldırım, Uluslararası Özgürlük Filosu için satın alımı yapılan iki gemide incelemelerde bulundu. Yıldırım burada yaptığı açıklamada, “Bu yük gemisi 5 bin 500 ton kapasiteli, adı Anadolu. Ülkemizin yardımlarını ve merhametini yüklenerek Gazze’ye ulaştıracak. Diğer gemimizin adı, Vicdan. Bu gemi de dünyadaki vicdan sahibi aktivistleri alacak ve dünya vicdanını Gazze sahillerine ulaştıracak” dedi.
27.03.2024