İHH İnsani Yardım Vakfı
0
Bağış Yap
Takip Et
TR
TRY
Kapat
  • Biz kimiz
  • Ne yapıyoruz
  • Ne yapabilirsiniz
  • Oturum aç

Haftanın Projesi

Batman’da Gazze kermesi
Batman Eğitim Ve Yardımlaşma Derneği (BEY-DER) tarafından Filistin yararına kermes düzenlendi. Kermesten elde edilen gelir Gazze halkına bağışlanmak üzere İHH İnsani Yardım Vakfı’na teslim edildi.
Filistin, Türkiye 18.03.2010

İHH İnsani Yardım Vakfı’nın Nisan ayı içerisinde gerçekleştirmeyi planladığı ‘Rotamız Filistin, Yükümüz İnsani Yardım’ organizasyonuna destek sürüyor. Batman’da Filistin halkı yararına kermes düzenlendi. 3 gün süren kermes sonrasında toplanan 20 bin 250 TL Filistin halkına ulaştırılmak üzere İHH İnsani yardım Vakfı’na teslim edildi.

Kermesi organize eden Batman Eğitim ve Yardımlaşma Derneği(BEY-DER) Başkanı Zeki İslamoğlu, kermese Batman halkının yoğun ilgi gösterdiğini söylerken herkese teşekkür etti. Zeki İslamoğlu şunları söyledi: “12-13 ve 14 Mart tarihleri arasında düzenlediğimiz kermese destek veren herkese teşekkür ediyoruz. İHH tarafından organize edilen ve Gazze’de yaşanan ambargoyu denizden delmeyi amaçlayan gemi filosuna tüm halkımız destek vermelidir. Düzenlediğimiz kermes ile 20 bin 250 TL topladık. Bu parayı da ‘Rotamız Filstin, Yükümüz İnsani Yardım’ kampanyasına bağışladık. Halkımızın bu kampanya için yapacağı bütün katkılar Allah katında paha biçilmez bir değere sahip.  Bu özgürlük filosuna hayırsever iş adamlarımız ve vatandaşlarımızın katkılarının devamını bekliyoruz.’’

İlgili haberler
Tümünü gör
İHH ve Bosna kurumlarından Suriye’de yardım çalışmaları
İHH ve Bosna kurumlarından Suriye’de yardım çalışmaları
İHH İnsani Yardım Vakfı, Islamska zajednica Bosna Hersek Rijaset ve HO Merhamet Bosna kurumları ile birlikte Suriye'de Şubat ayında yaşanan depremde yıkılan okul, cami ve yaşam evleri projelerin temellerini attı.
13.09.2023
İHH Sudan’a gönderdiği yardımların dağıtımına devam ediyor
İHH Sudan’a gönderdiği yardımların dağıtımına devam ediyor
İHH tarafından, iç karışıklıkların yaşandığı Sudan’a gönderilen 15 konteynerlik yardım malzemesinin dağıtımları devam ediyor. Gıda, battaniye ve hijyen malzemelerinden oluşan yardımlar, şu ana kadar ülkenin 5 farklı bölgesinde hastaneler, barınma merkezleri, çocuk esirgeme kurumları ve 120’den fazla kampta dağıtıldı. Hartum ve Darfur eyaletlerindeki dağıtımlar ise sürüyor.
11.09.2023
İHH Nijer’de çok sayıda projeyi hayata geçirdi
İHH Nijer’de çok sayıda projeyi hayata geçirdi
İHH İnsani Yardım Vakfı, Batı Afrika ülkesi Nijer'deki yardım çalışmalarına devam ediyor. Vakıf, Temmuz ayı içerisinde İnegöl İnsani Yardım Derneği’nin destekleriyle, ülkede çok sayıda projeyi hayata geçirdi.
26.07.2023