İHH İnsani Yardım Vakfı
0
Bağış Yap
Takip Et
TR
TRY
Kapat
  • Biz kimiz
  • Ne yapıyoruz
  • Ne yapabilirsiniz
  • Oturum aç
Bem-Bir-Sen’den Somali’ye yardım
Son 60 yılın en kurak günlerini yaşayan ve her gün 50 çocuğun açlıktan öldüğü Somali’de yaşanan insanlık dramına, yerel yönetim çalışanlarının yetkili sendikası Bem-Bir-Sen de kayıtsız kalmadı. İHH Ge
Somali 17.08.2011

Doğu Afrika’da 12 milyon kişi son 60 yılın en ciddi kuraklığını yaşıyor. Bem-Bir-Sen çalışanları da Afrika Boynuzu’nda yaşanan felakete kayıtsız kalmadı ve bir yardım kampanyası başlattı.

Bem-Bir-Sen Başkanı Niyazi Karakoç, Başkan Sekreteri Sıtkı Uçar, Mali Sekreter Bülent Yıldırım, Eğitim ve Dış İlişkiler Sekreteri Abdullah Kuruçay ve Teşkilatlanma Sekreteri Ömer Kuzuoğlu’ndan oluşan heyet vakfımıza ziyarette bulundu. Bem-Bir-Sen 7 Nolu Şube Başkanlığı yetkilileri, kampanya çerçevesinde toplanan yardımları İHH Genel Sekreteri Yaşar Kutluay’a takdim etti.

Bem-Bir-Sen’in geleneksel iftar programını bu yıl iptal eden sendika, iftar programı için yapılacak harcamayı Somali’ye gönderiyor. Bem-Bir-Sen Yönetim Kurulu, bu konuda Türkiye genelinde şube ve il başkanlıklarını da iftar programlarının mümkün olduğu ölçüde bağış kampanyasına dönüştürülmesi konusunda teşvik ettiklerini de belirtti.

Online Bağış için tıklayınız

Banka Hesap Numaraları için tıklayınız

İlgili haberler
Tümünü Gör
Suriye’ye 2 bin 460 hisse kurbanlık
Suriye’ye 2 bin 460 hisse kurbanlık
İHH İnsani Yardım Vakfı, Suriye'nin çeşitli bölgelerinde 2 bin 460 hisse kurbanlık kesimi yaparak, etlerini savaş mağduru ve ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırdı.
16.06.2024
Tarladan çadır kentlere ilk mahsul heyecanı
Tarladan çadır kentlere ilk mahsul heyecanı
Şam Üniversitesi Ziraat Fakültesi’nde yerli tohum üzerinde yapılan çalışmalar sonrası seralarda yetiştirilen tarım ürünleri ilk mahsulünü verdi.
11.06.2024
İdlib’teki kamplara dayanıklı ekmek yardımı
İdlib’teki kamplara dayanıklı ekmek yardımı
İHH İnsani Yardım Vakfı tarafından Suriye’nin İdlib ili kırsalındaki kamplarda yaşayan ailelere, Bingöl İHH tarafından gönderilen 185 bin paket dayanıklı ekmek dağıtıldı.
31.05.2024