İHH İnsani Yardım Vakfı
0
Bağış Yap
Takip Et
TR
TRY
Kapat
  • Biz kimiz
  • Ne yapıyoruz
  • Ne yapabilirsiniz
  • Oturum aç
Beşiktaş ve Fenerbahçe’den yetimlere destek
İHH İnsani Yardım Vakfı’nın “Yetim Gülerse Dünya Güler” sloganı Beşiktaş – Fenerbahçe derbisinde gündem oldu. Beşiktaşlı oyuncular, sahaya sloganın yazılı olduğu pankartla ve yetimlerle çıktı.
06.02.2017

Türkiye Kupası son 16 Turu maçında Beşiktaş ve Fenerbahçe karşı karşıya geldi. Mücadele öncesinde iki takımın futbolcuları seremoniye İHH İnsani Yardım Vakfı'nın sahip çıktığı yetim çocuklarla çıktı.

Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu maçında karşı karşıya gelen Beşiktaş ve Fenerbahçe maçtan önce anlamlı bir harekete imza attı.

İki takım oyuncuları sahaya yanlarında İHH İnsani Yardım Vakfı'nın sahip çıktığı yetim çocuklarla birlikte "Yetim Gülerse Dünya Güler” pankartını taşıyarak çıktı.

rs010500.jpg

Futbolcularla sahaya çıkan yetimlerin yüzlerindeki gülümseme herkesi duygulandırırken iki takım taraftarlarından da büyük alkış aldılar. Futbolcuların yanında sahaya çıktıkları için büyük mutluluk yaşayan çocukların mutluluğu yüzlerine yansırken futbolcular İstiklal Marşı sırasında üşüyen yavruları ısıtmak için çaba sarf etti.

rs010523.jpg

rs010592.jpg

İlgili haberler
Tümünü gör
“Benim Ailem” Azerbaycan’da
“Benim Ailem” Azerbaycan’da
İHH YouTube kanalında yayınlanan "Benim Ailem" serisinin yeni bölümü yayınlandı. Benim Ailem ekibi bu bölümde, Azerbaycan’ın Şeki şehrinde bir yetim ailesi olan Çelebiyev ailesine taşıma aracı murayev hediye etti.
22.02.2024
CZN Burak savaş mağduru çocuklar için yemek yaptı
CZN Burak savaş mağduru çocuklar için yemek yaptı
CZN Burak olarak bilinen Şef Burak Özdemir, Suriye'nin kuzeybatısındaki İdlib iline yaptığı ziyaret kapsamında savaş mağduru ailelere yardım malzemeleri dağıtıp çocuklarla yemek yaptı. Özdemir, tüm dünyada savaşların sona ermesi ve iyiliğin yayılması için çağrıda bulundu.
22.02.2024
İHH’dan 2023 yılında Suriye’deki 570 bin kişiye yardım
İHH’dan 2023 yılında Suriye’deki 570 bin kişiye yardım
İHH İnsani Yardım Vakfı tarafından 2023 yılı boyunca Suriye'nin çeşitli bölgelerinde yaşayan savaş mağduru sivillere, 42 bin ton ağırlığında 1658 TIR dolusu insani yardım malzemesi ulaştırıldı.
01.02.2024