İHH İnsani Yardım Vakfı
Ana Menü
Biz kimiz
Ne yapıyoruz
Ne yapabilirsiniz
Oturum aç
Bağış Yap
Türkçe
Türkçetr
Englishen
العربيةar
TRY
try
usd$
eur
gbp£
XFacebookInstagramYouTube
Bağış Yap
Türkçe
Türkçetr
Englishen
العربيةar
TRY
try
usd$
eur
gbp£
XFacebookInstagramYouTube
Beyrut’ta uluslararası gemi toplantısı
İHH ile diğer uluslararası kuruluşlar Beyrut’ta bir araya geldi. Kuruluşlar düzenledikleri toplantıda ‘‘Rotamız Filistin Yükümüz İnsani Yardım’’ çalışmasında gelinen son durumu değerlendirdiler.
Filistin, Lübnan, Ortadoğu, Türkiye 01.05.2010

Gazze şeridine Avrupa’dan ve Türkiye’den toplam 8 gemiyle insani yardım götürmek için bir araya gelen yardım kuruluşlarının üst düzey temsilcileri, Lübnan’ın başkenti Beyrut’ta Bristol Otel’de toplantı yaptı. Toplantıya katılan İHH İnsani Yardım Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Oruç, organizasyona katılan çeşitli ülkelerden temsilcilerle hareketten önceki son durumu görüştüklerini belirtti.

Hüseyin Oruç, “Biz toplam 8 gemiyle 23 Mayıs’ta Gazze’ye hareket etmek üzere hazırlık yapıyoruz. Haziran ayından önce mutlaka yardım gemileriyle Gazze’ye hareket etmeyi planlıyoruz. Bu toplantıda bu konudaki son gelişmeleri, nelerin yapılması gerektiğini ele alıyoruz” şeklinde konuştu. 


İlgili haberler
Tümünü Gör
İHH her gün 165 bin Gazzeliye iftar yemeği dağıtıyor
İHH her gün 165 bin Gazzeliye iftar yemeği dağıtıyor
İHH İnsani Yardım Vakfı, Ramazan çalışmaları kapsamında Gazze’de her gün 165 bin kişiye iftar yemeği dağıtıyor.
11.03.2026
Sultanbeyli’de STK’lar Gazze, Sudan ve Suriye’ye 5 tır yardım gönderdi
Sultanbeyli’de STK’lar Gazze, Sudan ve Suriye’ye 5 tır yardım gönderdi
Sultanbeyli’de İHH İnsani Yardım Vakfı’nın da aralarında bulunduğu 42 sivil toplum kuruluşu tarafından düzenlenen "İyilik Soğuk Geçirmez" yardım kampanyası kapsamında Gazze, Suriye ve Sudan’a 5 tırlık yardım gönderildi.
16.02.2026
İHH’dan Balkanlar’daki 6 ülkede kış yardımı
İHH’dan Balkanlar’daki 6 ülkede kış yardımı
İHH İnsani Yardım Vakfı, kış yardım çalışmaları ile Balkanlar’daki 6 ülkede ihtiyaç sahiplerine destek oldu. Çalışmalar çerçevesinde, 444 metreküp yakacak odun, 25 ton yakacak pelet, battaniye ve soba dağıtıldı.
10.02.2026