İHH İnsani Yardım Vakfı
0
Bağış Yap
Takip Et
TR
TRY
Kapat
  • Biz kimiz
  • Ne yapıyoruz
  • Ne yapabilirsiniz
  • Oturum aç
Bir Kova Kum Kampanyası’na Kilis'ten destek
Gazze halkına destek için "bir kova kum kampanyası"na Kilis'te destek verdi.
Filistin 26.08.2014

ALS hastalığına dikkati çekmeyi amaçlayan ve dünyada hızla yayılan "bir kova buz" etkinliğinin ardından, İsrail saldırılarına maruz kalan Gazze'deki katliama dikkati çekmek için başlatılan "Bir Kova Kum Kampanyası"na Kilis'ten destek geldi.

İHH İnsani Yardım Vakfı ve Sivil Dayanışma Platformu üyeleri, İsrail ordusunun Gazze'ye yönelik saldırıları düzenledikleri eylemle protesto etti. Kilis İHH Derneği önünde toplanan grup, İsrail aleyhine slogan attı.
İHH Kilis Sorumlusu Mehmet Merkepçioğlu, yaptığı açıklamada, "İsrail'in Gazze'ye yönelik gerçekleştirdiği katliamı protesto etmek amacıyla" toplandıklarını söyledi.

İsrail'in saldırılarını kınadıklarını ifade eden Merkepçioğlu, Gazze'deki katliama dikkati çekmek amacıyla "bir kova kum" etkinliğine katıldıklarını belirterek, "Gazze halkına destek olmak amacıyla bir araya geldik. Dünya kamuoyunun bu konuda hassas olması noktasında bir eylem gerçekleştirmek istedik. Buradan Fenerbahçeli Emre Belözoğlu, "Musa Sow ve Ahmet Çakır'a meydan okuyorum'' dedi.

Konuşmanın ardından bir kova kum, Merkepçioğlu'nun başından aşağı döküldü.

İlgili haberler
Tümünü gör
Bursa’da binlerin katıldığı Yetim Dayanışma Gecesi
Bursa’da binlerin katıldığı Yetim Dayanışma Gecesi
Bursa İHH tarafından “10. Yetim Dayanışma Gecesi” programı düzenlendi. Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin katkı sunduğu program, Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi’nde 2 bini aşkın kişinin katılımıyla gerçekleştirildi.
Bursa, Yetim
25.12.2022
Uluslararası Kurban sempozyumu başladı
Uluslararası Kurban sempozyumu başladı
İHH, Kocaeli Üniversitesi İlahiyat Fakültesi ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 2. Uluslararası İslam Kültür ve Medeniyeti Sempozyumu başladı.
Kurban
03.06.2022
İHH, Suriye'de cami inşa etti
İHH, Suriye'de cami inşa etti
İHH İnsani Yardım Vakfı, Suriye'nin kuzeyindeki Akterin kasabasında cami inşa etti.
02.06.2022