İHH İnsani Yardım Vakfı
0
Bağış Yap
Takip Et
TR
TRY
Kapat
  • Biz kimiz
  • Ne yapıyoruz
  • Ne yapabilirsiniz
  • Oturum aç
Bir yardım bin umut!
Kocaeli, Eskişehir, Afyon, Kütahya ve Isparta’da mülteci ve ihtiyaç sahibi 420 aileye kumanya paketleri dağıtıldı.
Türkiye 25.03.2011

İHH İnsani Yardım Vakfı, ihtiyaç sahibi insanların umudu olmaya devam ediyor. Dünyanın dört bir yanında zor durumda olan binlerce insana ulaşan vakfımız yurt içinde de faaliyetlerini sürdürüyor. İHH, Kocaeli, Eskişehir, Afyon, Kütahya ve Isparta’da mülteci ve ihtiyaç sahibi ailelere yardımda bulundu.

Afgan, Etiyopyalı, Sudan, Somalili mülteci aileler ile Türkiyeli ihtiyaç sahibi ailelere 420 adet kumanya paketi ve 50 koli bisküvi dağıtıldı. 420 ailenin yüzü yapılan yardımlarla güldürüldü. İHH ekiplerinin dağıttığı yardımlar en çok çocukları sevindirdi.

Türkiye’de binlerce mülteci ailesi yaşıyor. Savaş, işgal, doğal afet, fakirlik vb. çeşitli nedenlerle vatanlarından kopan ve Türkiye’ye sığınan mülteciler zor şartlarda hayatlarını sürdürüyor.  İHH, belirli periyotlarla bu ailelere gıda, barınma, eğitim ve sağlık yardımı yapıyor.

İlgili haberler
Tümünü gör
“Benim Ailem” Azerbaycan’da
“Benim Ailem” Azerbaycan’da
İHH YouTube kanalında yayınlanan "Benim Ailem" serisinin yeni bölümü yayınlandı. Benim Ailem ekibi bu bölümde, Azerbaycan’ın Şeki şehrinde bir yetim ailesi olan Çelebiyev ailesine taşıma aracı murayev hediye etti.
22.02.2024
CZN Burak savaş mağduru çocuklar için yemek yaptı
CZN Burak savaş mağduru çocuklar için yemek yaptı
CZN Burak olarak bilinen Şef Burak Özdemir, Suriye'nin kuzeybatısındaki İdlib iline yaptığı ziyaret kapsamında savaş mağduru ailelere yardım malzemeleri dağıtıp çocuklarla yemek yaptı. Özdemir, tüm dünyada savaşların sona ermesi ve iyiliğin yayılması için çağrıda bulundu.
22.02.2024
İHH’dan 2023 yılında Suriye’deki 570 bin kişiye yardım
İHH’dan 2023 yılında Suriye’deki 570 bin kişiye yardım
İHH İnsani Yardım Vakfı tarafından 2023 yılı boyunca Suriye'nin çeşitli bölgelerinde yaşayan savaş mağduru sivillere, 42 bin ton ağırlığında 1658 TIR dolusu insani yardım malzemesi ulaştırıldı.
01.02.2024