İHH İnsani Yardım Vakfı
0
Bağış Yap
Takip Et
TR
TRY
Kapat
  • Biz kimiz
  • Ne yapıyoruz
  • Ne yapabilirsiniz
  • Oturum aç
Bolu 100 yetime ulaşmayı hedefliyor
Bolu’da İHH’nın Yetimlere Dünyanızda Yer Açın kampanyasına destek için toplantı düzenlendi.
Türkiye 02.03.2013

Yetimlere yönelik çalışmaları daha verimli hale getirmek için Bolu İnsani Yardım Derneği tarafından düzenlenen toplantıda ihtiyaç sahibi yetimlere nasıl ulaşılacağı istişare edildi.

Toplantıda konuşan dernek başkanı Fethi Sarımsakçı şu an 26 yetim ve ailesine yardımda bulunduklarını, ilk hedeflerinin Bolu’da yaşayan 100 yetime ulaşmak olduğunu belirtti. Sarımsakçı “Yetimlere ulaşma yollarını araştırıp bu sayıyı çoğaltmamız gerekiyor” dedi.

Ayrıca toplantıda derneğin yetimlere yönelik gerçekleştirdiği faaliyetlerden de bahsedildi. Sadece maddi açıdan değil manevi açıdan da yetim ve ailelerinin yanında bulunduklarını söyleyen dernek başkanı onların tüm ihtiyaçlarını karşılamaya çalıştıklarını ifade etti.

Yetim çalışmaları kapsamında hedeflerin belirlendiği toplantı, Yetim Dayanışma Günleri’nde yetim çocuklara ve ailelerine Bolu genelinde yapılacak faaliyetlerle ilgili değerlendirmelerin ardından son buldu.

 

İlgili haberler
Tümünü gör
Bursa’da binlerin katıldığı Yetim Dayanışma Gecesi
Bursa’da binlerin katıldığı Yetim Dayanışma Gecesi
Bursa İHH tarafından “10. Yetim Dayanışma Gecesi” programı düzenlendi. Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin katkı sunduğu program, Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi’nde 2 bini aşkın kişinin katılımıyla gerçekleştirildi.
Bursa, Yetim
25.12.2022
Uluslararası Kurban sempozyumu başladı
Uluslararası Kurban sempozyumu başladı
İHH, Kocaeli Üniversitesi İlahiyat Fakültesi ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 2. Uluslararası İslam Kültür ve Medeniyeti Sempozyumu başladı.
Kurban
03.06.2022
İHH, Suriye'de cami inşa etti
İHH, Suriye'de cami inşa etti
İHH İnsani Yardım Vakfı, Suriye'nin kuzeyindeki Akterin kasabasında cami inşa etti.
02.06.2022