İHH İnsani Yardım Vakfı
0
Bağış Yap
Takip Et
TR
TRY
Kapat
  • Biz kimiz
  • Ne yapıyoruz
  • Ne yapabilirsiniz
  • Oturum aç
Bombalar yıkıyor, kara kış donduruyor
Suriye halkının kışlık giyecek ve barınma malzemelerine ihtiyacı var.
Ortadoğu, Suriye, Türkiye 29.11.2012

İHH İnsani Yardım Vakfı, Suriye halkına kış yardımlarının kapsamını genişletiyor.

Havaların iyice soğumaya başlamasıyla kışlık çadır, battaniye ve kışlık giysi yardımları başta olmak üzere pek çok ihtiyaca yönelik yardım dağıtımlarımız sürüyor. Kış yardımlarında kadın ve çocukların ihtiyaçlarına öncelik veriliyor.

Hatay ve Kilis'teki İHH yardım ekipleri; Suriye içinde ve Türkiye sınırı boyunca oldukça zor şartlarda yaşayan Suriyelilere pek çok alanda yardımlarını sürdürüyor.

SURİYE RAPORU (MAYIS 2011-KASIM 2012) 

[video-297]

Gıda ve yaşam malzemeleri dağıtımları rutin bir şekilde sürerken kışa girilmesi, havaların oldukça soğumaya başlamasıyla kış yardımları da hız kazandı.

Gıda, temel malzemeleri ve temizlik malzemeleri gibi pek çok alanda yardım dağıtımı yapan ekiplerimiz çalışmalarını sürdürürken çadır, battaniye, kışlık kadın ve erkek kıyafetleri, kışlık çocuk kıyafetleri dağıtımlarına ağırlık veriyor.



İHH'nın Suriye'deki mültecilere yönelik kış yardımları

-Çadır

-Battaniye

-Elektirikli ısıtıcı

-Kadın iç çamaşır seti

-Çocuk iç çamaşır seti

-Kadınlar için içlik

-Çocuklar için içlik

-Kaban

-Mont

-Ayakkabı

-Bot

-Şapka

-Bere

-Eldiven

-Çorap

Siz de bağışlarınızla vakfımızın Suriye yardım çalışmalarına katkı sağlayın. İstanbul Fatih'teki merkezimizi ziyaret ederek, 0212 631 21 21 numaralı telefondan vakfımızı arayarak, internet üzerinde Online Bağış sayfamızdan veya banka hesap numaralarımız üzerinden bağışlarınızı bize ulaştırabilirsiniz. Tüm operatörlerden SURİYE yazıp 3072'ye kısa mesaj göndererek bölgedeki çalışmalarımıza 5TL katkı sağlayabilirsiniz. 

İHH İnsani Yardım Vakfı ayrıca Suriye halkına destek için nakdi ve ayni bağışları toplamaya devam ediyor.

Online Bağış için Tıklayın

Banka Hesap Numaraları için Tıklayın 



[galeri-145] 

İlgili haberler
Tümünü gör
İHH, Gazze’de en çok yemek dağıtımı yapan kuruluşlardan
İHH, Gazze’de en çok yemek dağıtımı yapan kuruluşlardan
İHH, Gıda Güvencesi Sektörü’nde Uluslararası Koordinasyon Mekanizması verilerine göre Gazze'de günlük olarak en fazla sıcak yemek ve ekmek dağıtımı yapan uluslararası kuruluşlar arasında yer aldı. Çalışmalarını sürdüren vakıf, Dünya Gıda Programı (WFP) ile birlikte Ramazan’da da her gün 48 bin kişiye iftar yemeği ikramında bulunuyor.
18.03.2024
İHH Gazze’ye yönelik yardımlarına ara vermeden devam ediyor
İHH Gazze’ye yönelik yardımlarına ara vermeden devam ediyor
İHH İnsani Yardım Vakfı, işgalci İsrail’in saldırıları altındaki Gazze’ye insani yardım ulaştırmaya devam ediyor. Her gün 32 bin kişiye sıcak yemek dağıtımında bulunan vakıf; 7 Ekim’den bu yana gıda kolisi, battaniye ve tıbbi malzeme gibi farklı kalemlerde on binlerce Gazzeliye destek oldu.
16.02.2024
Suriye’deki 4 bin 608 aileye kış yardımı
Suriye’deki 4 bin 608 aileye kış yardımı
İHH İnsani Yardım Vakfı tarafından ‘‘İyilik Soğuk Geçirmez’’ sloganıyla başlatılan kış kampanyası kapsamında Suriye’nin kuzeyindeki 4 bin 608 aileye kömür, battaniye, sünger yatak, gıda kolisi, mont ve çizme gibi yardım malzemeleri dağıtıldı.
06.02.2024