İHH İnsani Yardım Vakfı
0
Bağış Yap
Takip Et
TR
TRY
Kapat
  • Biz kimiz
  • Ne yapıyoruz
  • Ne yapabilirsiniz
  • Oturum aç
Bombalar yıkıyor, kara kış donduruyor
Suriye halkının kışlık giyecek ve barınma malzemelerine ihtiyacı var.
Ortadoğu, Suriye, Türkiye 29.11.2012

İHH İnsani Yardım Vakfı, Suriye halkına kış yardımlarının kapsamını genişletiyor.

Havaların iyice soğumaya başlamasıyla kışlık çadır, battaniye ve kışlık giysi yardımları başta olmak üzere pek çok ihtiyaca yönelik yardım dağıtımlarımız sürüyor. Kış yardımlarında kadın ve çocukların ihtiyaçlarına öncelik veriliyor.

Hatay ve Kilis'teki İHH yardım ekipleri; Suriye içinde ve Türkiye sınırı boyunca oldukça zor şartlarda yaşayan Suriyelilere pek çok alanda yardımlarını sürdürüyor.

SURİYE RAPORU (MAYIS 2011-KASIM 2012) 

[video-297]

Gıda ve yaşam malzemeleri dağıtımları rutin bir şekilde sürerken kışa girilmesi, havaların oldukça soğumaya başlamasıyla kış yardımları da hız kazandı.

Gıda, temel malzemeleri ve temizlik malzemeleri gibi pek çok alanda yardım dağıtımı yapan ekiplerimiz çalışmalarını sürdürürken çadır, battaniye, kışlık kadın ve erkek kıyafetleri, kışlık çocuk kıyafetleri dağıtımlarına ağırlık veriyor.



İHH'nın Suriye'deki mültecilere yönelik kış yardımları

-Çadır

-Battaniye

-Elektirikli ısıtıcı

-Kadın iç çamaşır seti

-Çocuk iç çamaşır seti

-Kadınlar için içlik

-Çocuklar için içlik

-Kaban

-Mont

-Ayakkabı

-Bot

-Şapka

-Bere

-Eldiven

-Çorap

Siz de bağışlarınızla vakfımızın Suriye yardım çalışmalarına katkı sağlayın. İstanbul Fatih'teki merkezimizi ziyaret ederek, 0212 631 21 21 numaralı telefondan vakfımızı arayarak, internet üzerinde Online Bağış sayfamızdan veya banka hesap numaralarımız üzerinden bağışlarınızı bize ulaştırabilirsiniz. Tüm operatörlerden SURİYE yazıp 3072'ye kısa mesaj göndererek bölgedeki çalışmalarımıza 5TL katkı sağlayabilirsiniz. 

İHH İnsani Yardım Vakfı ayrıca Suriye halkına destek için nakdi ve ayni bağışları toplamaya devam ediyor.

Online Bağış için Tıklayın

Banka Hesap Numaraları için Tıklayın 



[galeri-145] 

İlgili haberler
Tümünü gör
İHH’dan Çad’a göç eden Sudanlılara insani yardım
İHH’dan Çad’a göç eden Sudanlılara insani yardım
Sudan'da ordu ile Hızlı Destek Kuvvetleri (HDK) arasındaki çatışmalar 15 Nisan'dan bu yana devam ediyor. 550 kişinin hayatını kaybettiği, 5 bine yakın kişinin ise yaralandığı iç savaş sürecinde 700 binden fazla Sudanlı ise farklı noktalara göç etti. Ülkede sivillere yönelik acil yardım çalışmalarında bulunan İHH, bu kapsamda son olarak sınır ülkesi Çad’a göç eden Sudanlılara sıcak yemek ve gıda kumanyası dağıttı.
10.05.2023
İHH Sudan’daki iç çatışmaların ardından yardım çalışmalarına başladı
İHH Sudan’daki iç çatışmaların ardından yardım çalışmalarına başladı
Sudan'da, ordu ile Hızlı Destek Kuvvetleri (HDK) arasında 15 Nisan'dan beri devam eden çatışmalar sonucunda tahmini verilere göre 500'e yakın kişi hayatını kaybetti. 4 bin kişi yaralandı ve yüz binlerce kişi de farklı noktalara göç etmek zorunda kaldı. İHH, yaşanan çatışmaların ardından ülkede acil yardım çalışmaları başlattı.
28.04.2023
İHH 5 bin 943 kişiyle yardım çalışmalarına devam ediyor
İHH 5 bin 943 kişiyle yardım çalışmalarına devam ediyor
İHH İnsani Yardım Vakfı deprem bölgelerinde 5 bin 943 arama kurtarma görevlisi ve yardım gönüllüsü ile çalışmalarına devam ediyor. İHH Arama Kurtarma Ekipleri vefat etmiş ve yaralı olarak 3 bin 28 kişiyi enkazdan çıkarırken, acil yardım gönüllüleri de gıda, barınma ve giyecek gibi birçok alanda yüzbinlerce kişiye destek ulaştırdı.
21.02.2023