İHH İnsani Yardım Vakfı
0
Bağış Yap
Takip Et
TR
TRY
Kapat
  • Biz kimiz
  • Ne yapıyoruz
  • Ne yapabilirsiniz
  • Oturum aç

Haftanın Projesi

Bosna Hersek’e hijyen desteği
İHH İnsani Yardım Vakfı, koronavirüsle mücadele kapsamında Bosna Hersek’in Doboj bölgesinde bulunan rehabilitasyon merkezine hijyen desteğinde bulundu.
Bosna-Hersek 18.04.2020

İHH İnsani Yardım Vakfı, koronavirüsle mücadeleye Türkiye’de olduğu gibi farklı coğrafyalarda da devam ediyor. Bu kapsamda İHH, Bosna Hersek’in Doboj bölgesinde bulunan Duje Rehabilitasyon Merkezi’ne hijyen desteği verdi.

ic.jpg

İHH, merkezdeki 460 hastanın ve merkezdeki doktor, hemşire ve diğer personellerin koronavirüsten korunabilmesi için gerekli ekipman desteği karşıladı. Merkezin komple dezenfekte edilmesi sağlandı ve yüksek risk grubunda bulunan rehabilite merkezinin daha güvenli hale getirilmesi sağlandı.

ic2.jpg

İlgili haberler
Tümünü gör
İHH’dan Sudanlı savaş mağdurlarına gıda desteği
İHH’dan Sudanlı savaş mağdurlarına gıda desteği
Sudan, 15 Nisan’dan bugüne devam eden iç karışıklık sebebiyle yakın tarihin en büyük insani krizlerinden biriyle karşı karşıya. Ülkede milyonlarca insan; içme suyuna, temel gıda, temizlik ve barınma malzemelerine ihtiyaç duyuyor. Çatışmaların hemen ardından ülkeye yönelik yardım çalışmalarına başlayan İHH, son olarak 408 aileye gıda malzemesi desteğinde bulundu.
16.11.2023
Suriye’deki 144 aileye yeni yuva
Suriye’deki 144 aileye yeni yuva
Nevşehir İHH İnsani Yardım Derneği’nin destekleriyle Suriye’nin İdlib kırsalındaki Kemmune bölgesinde inşa edilen 144 ev, savaş mağduru ve ihtiyaç sahibi ailelere teslim edildi.
04.10.2023
İHH’dan Sudan’a 30 konteynerlik yardım malzemesi
İHH’dan Sudan’a 30 konteynerlik yardım malzemesi
İHH İnsani Yardım Vakfı 15 Nisan’dan bu yana iç karışıklığın sürdüğü Sudan’a yönelik yardım çalışmalarına devam ediyor. Vakıf; gıda, battaniye, giyim, ayakkabı ve temizlik malzemesi gibi çeşitli ihtiyaç kalemlerinden oluşan 30 konteynerlik insani yardımı ülkeye gönderdi. “Rotamız Sudan Yükümüz İyilik” sloganıyla yürütülen yardım çalışması kapsamında Temmuz ayında da 15 konteyner dolusu insani yardım ülkeye ulaştırılmış ve 200 bine yakın kişi bu yardımlardan istifade etmişti.
29.09.2023