İHH İnsani Yardım Vakfı
Ana Menü
Biz kimiz
Ne yapıyoruz
Ne yapabilirsiniz
Oturum aç
Bağış Yap
Türkçe
Türkçetr
Englishen
العربيةar
TRY
try
usd$
eur
gbp£
XFacebookInstagramYouTube
Bağış Yap
Türkçe
Türkçetr
Englishen
العربيةar
TRY
try
usd$
eur
gbp£
XFacebookInstagramYouTube
Bosna Hersek’e hijyen desteği
İHH İnsani Yardım Vakfı, koronavirüsle mücadele kapsamında Bosna Hersek’in Doboj bölgesinde bulunan rehabilitasyon merkezine hijyen desteğinde bulundu.
Bosna-Hersek 18.04.2020

İHH İnsani Yardım Vakfı, koronavirüsle mücadeleye Türkiye’de olduğu gibi farklı coğrafyalarda da devam ediyor. Bu kapsamda İHH, Bosna Hersek’in Doboj bölgesinde bulunan Duje Rehabilitasyon Merkezi’ne hijyen desteği verdi.

ic.jpg

İHH, merkezdeki 460 hastanın ve merkezdeki doktor, hemşire ve diğer personellerin koronavirüsten korunabilmesi için gerekli ekipman desteği karşıladı. Merkezin komple dezenfekte edilmesi sağlandı ve yüksek risk grubunda bulunan rehabilite merkezinin daha güvenli hale getirilmesi sağlandı.

ic2.jpg

İlgili haberler
Tümünü Gör
İHH’dan 4 ailenin evine tadilat desteği
İHH’dan 4 ailenin evine tadilat desteği
İHH İnsani Yardım Vakfı, Siirt’te ihtiyaç sahibi 3, Eskişehir’de ise 1 ailenin evinde tadilat çalışması yaptı. Yenilenen evler, ailelere teslim edildi.
04.07.2025
İHH Mali’de 2 cami ve 1 su kuyusu açtı
İHH Mali’de 2 cami ve 1 su kuyusu açtı
İHH, Batı Afrika ülkesi Mali’de inşa ettiği 2 caminin açılışını yaptı. Vakıf ayrıca, 1 su kuyusunu da hizmete açtı.
22.05.2025
İHH yetimler için fidan dikti
İHH yetimler için fidan dikti
İHH, başlattığı "Her Yetime Bir Fidan" projesiyle, destekte bulunduğu her yetim için bir fidan dikiyor. Projenin ilk etabında birçok ilde yetim sponsorları adına fidan dikildi.
16.05.2025