İHH İnsani Yardım Vakfı
0
Bağış Yap
Takip Et
TR
TRY
Kapat
  • Biz kimiz
  • Ne yapıyoruz
  • Ne yapabilirsiniz
  • Oturum aç
Bosna Hersek’ten İHH’ya ziyaret
Bosna Hersek Federasyonu Arama Kurtarma Servisi yetkilileri, İHH İnsani Yardım Vakfı Genel Merkezi’ni ziyaret ederek çeşitli fikir alışverişinde bulundu.
Bosna-Hersek 23.10.2019

Çeşitli görüşmelerde bulunmak üzere Türkiye’de bulunan Bosna Hersek Federasyonu Arama Kurtarma Servisi Başkanı Cenadin Velaciç ve beraberindekiler, İHH İnsani Yardım Vakfı Genel Merkezi’ni ziyaret etti. Bosnalı heyet, ziyarette, İHH Arama Kurtarma ve Teşkilatlanmadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Yakup Işık ve İHH Arama Kurtarma Koordinatörü Emre Yerli ile görüştü.

Ziyaret, geçtiğimiz haftalarda Bosna Hersek’te İHH ve Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA) ile birlikte düzenlenen doğada arama kurtarma temel eğitiminin ardından nezaketen gerçekleşti. Ziyarette, farklı alanlarda işbirliği çalışmalarının devam edeceği; afet yönetimi, eğitim ve tatbikat konusunda daha nitelikli faaliyetlerin ortaklaşa sürdürülebileceği vurgulandı.

6f5a7347.jpg

Ziyaret, karşılıklı hediye takdiminin ardından sona erdi.

İlgili haberler
Tümünü gör
İHH’dan Güney Afrika Büyükelçisi’ne teşekkür ziyareti
İHH’dan Güney Afrika Büyükelçisi’ne teşekkür ziyareti
İHH Mütevelli Heyeti Başkanvekili Hüseyin Oruç ve beraberindeki heyet, Gazze‘de soykırım işlediği suçlamasıyla İsrail aleyhinde Uluslararası Adalet Divanı’nda (UAD) dava açan Güney Afrika’nın Ankara Büyükelçisi Dipuo Letsatsi-Duba’ya teşekkür ziyaretinde bulundu.
16.02.2024
Savaşın ayırdığı çocuklar ailelerine kavuşuyor
Savaşın ayırdığı çocuklar ailelerine kavuşuyor
İHH İnsani Yardım Vakfı’nın insani diplomasi çalışmaları sayesinde, Suriye’nin Cerablus kentinde bulunan İHH'ya ait yetimhanede kalan Hind Yusuf (7) ailesine kavuştu.
25.01.2024
23 Iraklı daha ülkesine kavuştu
23 Iraklı daha ülkesine kavuştu
Türkiye ve Iraklı yetkililerin insani diplomasi çalışmaları sonucu Suriye’de bulunan Iraklı ailelerin evlerine geri dönüşleri sürüyor.
19.12.2023