İHH İnsani Yardım Vakfı
0
Bağış Yap
Takip Et
TR
TRY
Kapat
  • Biz kimiz
  • Ne yapıyoruz
  • Ne yapabilirsiniz
  • Oturum aç
“Bu Haftaki Harçlığım Kardeşime”
Genç İHH, Bağcılar Anadolu İmam Hatip Lisesi ile ortaklaşa ‘’Mazlum Coğrafyalar” temalı bir fotoğraf sergisi ve “Bu Haftaki Harçlığım Kardeşime” Kampanyası hakkında bilgilendirme programı düzenledi.
Türkiye 11.10.2014

Düzenlenen programda sergiyi ziyaret eden imam hatipli öğrencilere İHH’nın mazlum coğrafyalardaki tecrübe ve çalışmaları hakkında bilgi verildi. Daha sonra sergiye katılan misafirlere özel olarak hazırlanan medya sınıfında İHH’nın tanıtım sinevizyonu ile İslam coğrafyalarının görüntüleri izlettirildi.

Sergiye ilçedeki okul müdürleri, müdür yardımcıları, öğretmenler, ‘’BAGİMDER’’ üyeleri ve öğrenciler katıldı.

Genç İHH sorumlularından Necmeddin Altıntaş; fotoğraf sergi çalışmalarının İstanbul’un diğer lise ve imam hatiplerinde de düzenleneceğini belirtti.



İmam hatipli öğrenciler ’’Bu Haftaki Harçlığım Kardeşime’’ kampanyası kapsamında, harçlıklarından artırdıkları paralarla mazlum coğrafyalardaki kardeşlerine bağışta bulundu.

1 hafta boyunca devam eden sergiye tüm öğrenciler ve öğretmenler katıldı.

İlgili haberler
Tümünü gör
Bursa’da binlerin katıldığı Yetim Dayanışma Gecesi
Bursa’da binlerin katıldığı Yetim Dayanışma Gecesi
Bursa İHH tarafından “10. Yetim Dayanışma Gecesi” programı düzenlendi. Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin katkı sunduğu program, Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi’nde 2 bini aşkın kişinin katılımıyla gerçekleştirildi.
Bursa, Yetim
25.12.2022
Uluslararası Kurban sempozyumu başladı
Uluslararası Kurban sempozyumu başladı
İHH, Kocaeli Üniversitesi İlahiyat Fakültesi ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 2. Uluslararası İslam Kültür ve Medeniyeti Sempozyumu başladı.
Kurban
03.06.2022
İHH, Suriye'de cami inşa etti
İHH, Suriye'de cami inşa etti
İHH İnsani Yardım Vakfı, Suriye'nin kuzeyindeki Akterin kasabasında cami inşa etti.
02.06.2022