İHH İnsani Yardım Vakfı
0
Bağış Yap
Takip Et
TR
TRY
Kapat
  • Biz kimiz
  • Ne yapıyoruz
  • Ne yapabilirsiniz
  • Oturum aç
Bülent Yıldırım’a “Filistin’e Destek Veren Yılın Kişisi” ödülü
Uluslararası bir kuruluş olan Lady of the Earth Vakfı tarafından yılda bir kere verilen “Filistin’e Destek Veren Yılın Kişisi” ödülü, bu yıl İHH Genel Başkanı Bülent Yıldırım’a verildi.
Filistin, Filistin-Gazze 15.12.2022

Lady of the Earth Vakfı tarafından her yıl bir kişiye verilen “Filistin’e Destek Veren Yılın Kişisi” plaketinin bu yılki sahibi İHH Genel Başkanı Bülent Yıldırım oldu. Plaket,  Lady of the Earth Vakfı’ndan gelen heyet tarafından İHH Genel Merkezi’nde düzenlenen programda Yıldırım’a takdim edildi.

4.jpg

Filistin’e desteği için teşekkür

Lady of the Earth Vakfı Başkanı Kamal Al-Husini, plaket takdim programında yaptığı konuşmada, Bülent Yıldırım’a Filistin’e verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti.

Programda Yıldırım’a plaketin yanı sıra, Kudüs’e ilişkin çeşitli semboller içeren saat sunuldu. Ayrıca, İHH Genel Başkanı Bülent Yıldırım ve Mavi Marmara Derneği Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Songür adına Zeytin Dağı’nda dikilen fidanların sertifikaları da takdim edildi.

2.jpg

“Herkes Filistinle ilgili sorumluluk almalı”

Program sonunda misafir heyete; Filistin mücadelesinin dününe ve bugününe ışık tutmak, İsrail zulmünü tarihi perspektifiyle ele almak amacıyla İHH tarafından kurulan Dijital Hafıza Merkezi ile ilgili bilgi verildi.

Verilen plaket için heyete teşekkür eden İHH Genel Başkanı Bülent Yıldırım, “Bu ödülü almaktan büyük mutluluk duydum. Herkes Filistinle ilgili sorumluluk almalı” dedi.

Önceki yıllarda farklı ülkelerden yazar, siyasetçi, sanatçı ve yönetmenler de bu ödüle layık görülmüştü.

İlgili haberler
Tümünü gör
İHH Nijer’de Mevlana İdris İlkokulu’nu açtı
İHH Nijer’de Mevlana İdris İlkokulu’nu açtı
İHH İnsani Yardım Vakfı tarafından Nijer'in başkenti Niamey'e bağlı Goudel bölgesinde inşa edilen Mevlana İdris İlkokulu’nun açılışı yapıldı.
17.04.2024
STK’lardan Dünya Yetimler Günü’nde basın açıklaması
STK’lardan Dünya Yetimler Günü’nde basın açıklaması
İHH’nın da aralarında bulunduğu Çocuk Hakları Platformu, 15 Ramazan Dünya Yetimler Günü’nde basın açıklaması düzenledi. Açıklamada, işgalci İsrail’in çocuklara yönelik saldırılarına karşı dünya genelinde güçlü adımlar atılmadığı için saldırılarını daha artırdığı vurgulandı.
Yetim
25.03.2024
Yetimler Gençlere Emanet Projesi 5 yıl daha uzatıldı
Yetimler Gençlere Emanet Projesi 5 yıl daha uzatıldı
İHH İnsani Yardım Vakfı ile Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü işbirliğinde yürütülen Yetimler Gençlere Emanet Projesi’nin protokolü 5 yıl daha uzatıldı. Protokol, İHH Genel Başkanı Bülent Yıldırım ve Gençlik Hizmetleri Genel Müdürü Dr. Emre Topoğlu tarafından imzalandı.
Yetim
21.03.2024