İHH İnsani Yardım Vakfı
0
Bağış Yap
Takip Et
TR
TRY
Kapat
  • Biz kimiz
  • Ne yapıyoruz
  • Ne yapabilirsiniz
  • Oturum aç
Burdur’dan Afrin’e 3 TIR
Burdur İHH, Suriye’nin Afrin bölgesindeki okulların eksikliklerini gidermek ve öğrencilere destek olmak amacıyla başlattığı kampanya çerçevesinde Afrin’e 3 TIR yardım gönderdi.
Suriye 23.11.2018

İHH İnsani Yardım Vakfı, nerede olursa olsun sıkıntıya düşmüş, felakete uğramış; savaş, doğal afet gibi sebeplerle mağdur olmuş ve zulme uğramış insanlara insani yardım ulaştırmayı sürdürüyor. Bu kapsamda Sakarya Burdur İnsani Yardım Derneği, Zeytin Dalı Harekâtı kapsamında terörden arındırılan Afrin’e 3 TIR okul donatım ve kırtasiye malzemesi gönderdi.

Kampanyaya Burdur Valiliği, Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ), İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Burdur İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD), Burdur Ticaret ve Sanayi Odası (BUTSO) ve Varollar A.Ş. destek verdi. Uğurlama törenine Milli Eğitim Müdürü Mahmut Bayram, MAKÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Karaca, AFAD İl Müdürü Yasin Tokgöz, Burdur İHH Başkanı Hüseyin Büyükkeleş ve Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Ömer Çeliker katıldı.

Yardımlar, Afrin’deki okullarda hizmete alınacak.

İlgili haberler
Tümünü gör
Bursa’da binlerin katıldığı Yetim Dayanışma Gecesi
Bursa’da binlerin katıldığı Yetim Dayanışma Gecesi
Bursa İHH tarafından “10. Yetim Dayanışma Gecesi” programı düzenlendi. Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin katkı sunduğu program, Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi’nde 2 bini aşkın kişinin katılımıyla gerçekleştirildi.
Bursa, Yetim
25.12.2022
Uluslararası Kurban sempozyumu başladı
Uluslararası Kurban sempozyumu başladı
İHH, Kocaeli Üniversitesi İlahiyat Fakültesi ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 2. Uluslararası İslam Kültür ve Medeniyeti Sempozyumu başladı.
Kurban
03.06.2022
İHH, Suriye'de cami inşa etti
İHH, Suriye'de cami inşa etti
İHH İnsani Yardım Vakfı, Suriye'nin kuzeyindeki Akterin kasabasında cami inşa etti.
02.06.2022