İHH İnsani Yardım Vakfı
Ana Menü
Biz kimiz
Ne yapıyoruz
Ne yapabilirsiniz
Oturum aç
Bağış Yap
Türkçe
Türkçetr
Englishen
العربيةar
TRY
try
usd$
eur
gbp£
XFacebookInstagramYouTube
Bağış Yap
Türkçe
Türkçetr
Englishen
العربيةar
TRY
try
usd$
eur
gbp£
XFacebookInstagramYouTube
“Bütün Yönleriyle Yetim” kitabı yayınlandı
20-22 Ekim 2023 tarihlerinde "Yetim" temasıyla gerçekleştirilen 3. Uluslararası İslam Kültür ve Medeniyeti Sempozyumu’nda sunulan bildiriler, “Bütün Yönleriyle Yetim” ismiyle kitaplaştırıldı.
05.08.2024

İHH, Kocaeli Üniversitesi, Kocaeli Üniversitesi İlahiyat Fakültesi, Kocaeli İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Kocaeli İl Müftülüğü, Kocaeli İlahiyat Vakfı ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen sempozyuma; araştırmacılar, akademisyenler ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı.

Farklı açılardan yetimlik konusunun ele alındığı sempozyumda sunulan bildiriler kitap olarak yayınlandı.

Editörlüğünü, Doç. Dr. Ahmet EKŞİ ve Ahmet Faruk GÖKSÜN’ün üstlendiği kitapta, İHH Genel Sekreteri Dr. Durmuş Aydın’ın “Yurtdışı Yetim Çalışmaları: Batı Örneği”, İHH Mütevelli Heyet Üyesi Yusuf Bilgin’in “Okullarda Yardımlaşma Bilinci Üzerine Yapılan Çalışmaların Öğrenciler Üzerinde Etkisi: ‘İyilikte Yarışan Sınıflar Projesi’ Örneği” ve İHH Yönetim Kurulu Üyesi Reşat Başer’in, “İHH Sürdürülebilir Yetim Çalışmaları: Koruma, Kalkındırma ve İyileştirme” başlıklı bildirileri de yer aldı.

Kitaba ulaşmak için: https://ihh.org.tr/yayin/detay/butun-yonleriyle-yetim

İlgili haberler
Tümünü Gör
İsrail’in alıkoyduğu Global Sumud Filosu aktivistleri İstanbul’a ulaştı
İsrail’in alıkoyduğu Global Sumud Filosu aktivistleri İstanbul’a ulaştı
Gazze’ye insani yardım ulaştırmak amacıyla nisan ayında yola çıkan Global Sumud Filosu’na yönelik İsrail saldırısında alıkonulan aktivistler İstanbul’a ulaştı.
02.05.2026
Sumud İçin Ayağa Kalk
Sumud İçin Ayağa Kalk
İnsanlığın ve özgürlüğün sesi olmak, Sumud’a yönelik saldırıyı kınamak amacıyla toplanıyoruz. "Sumud İçin Ayağa Kalk" sloganıyla bu akşam saat 20.00’da Barbaros Hayrettin Paşa Camii’nden İsrail Konsolosluğu’na yürüyüş düzenlenecek.
30.04.2026
İHH, bu yıl 61 ülkede 3,5 milyon kişiye kurban ulaştırmayı hedefliyor
İHH, bu yıl 61 ülkede 3,5 milyon kişiye kurban ulaştırmayı hedefliyor
İHH İnsani Yardım Vakfı, bu sene “Kurban Kardeşliğe Çağrı” sloganıyla Türkiye dahil 61 ülkede yaklaşık 3,5 milyon ihtiyaç sahibine ulaşmayı hedefliyor. Vakıf bu yıl kurban hisse bedelini 11 bin 500 TL olarak belirledi.
30.04.2026