İHH İnsani Yardım Vakfı
Ana Menü
Biz kimiz
Ne yapıyoruz
Ne yapabilirsiniz
Oturum aç
Bağış Yap
Türkçe
Türkçetr
Englishen
العربيةar
TRY
try
usd$
eur
gbp£
XFacebookInstagramYouTube
Bağış Yap
Türkçe
Türkçetr
Englishen
العربيةar
TRY
try
usd$
eur
gbp£
XFacebookInstagramYouTube
Çocuklarımızın ağzına layık lokum ve şekerlemeler
Yetim Dayanışma Günleri programını sürdürürken ayrıntılara önem veriyoruz.
Türkiye 23.03.2012

İHH İnsani Yardım Vakfı ekipleri Yetim Dayanışma Günleri programı çerçevesinde yurtiçi ve yurtdışı ziyaretlerine başladı. İHH’nın yetim çalışmalarını sürdürdüğü 36 ülke ve bölge ile Türkiye’de 31 ili kapsayan Yetim Dayanışma Günleri münasebetiyle toplamda 120 proje gerçekleştirilerek 25 bin yetim çocuğa ulaşılması planlanıyor.

Ekipler ziyaret ettikleri yerlerde yetimlerin ağzını tatlandırmayı da unutmuyor.  Günler öncesinden çocuklar için hazırlanan hediye paketlerinin içinde özel olarak tasarlanmış kutularda lokum ve şekerlemeler de bulunuyor.

Başakşehir ilçesinde faaliyet gösteren Faruk Aktaş Yetim Destekleme Merkezi gönüllülerince özel olarak tasarlanan ambalajıyla 5000 kutu kuş lokumu ve 1000 kutu şekerleme ve çikolata ziyaretleri gerçekleştirecek ekiplerle birlikte çocuklara ulaştırılıyor. Toplam 500 kilo kuşlokumunun paketleme işlemi de yine Başakşehir gönüllüleri, İHH Gençlik ve Çocuk Kulübü üyeleri tarafından yapıldı.

İHH Yetim Birimi tarafından hazırlanan hediye paketlerinde lokum ve şekerlemelerin yanı sıra, çocuklar için çeşitli oyuncaklar, toka, takı, özel olarak tasarlanmış tişört vb. eşyalar da yer alıyor.

Dünyanın dört bir yanında 36 ülke ve bölgede gerçekleştirilmesi planlanan Yetim Dayanışma Günleri faaliyet programı için tıklayınız.

Türkiye’de 31 ilde gerçekleşmesi planlanan Yetim Dayanışma Günleri etkinlik programına ulaşmak için tıklayınız.

İlgili haberler
Tümünü Gör
İHH’dan sokakta kalan vatandaşlara bot ve mont desteği
İHH’dan sokakta kalan vatandaşlara bot ve mont desteği
İHH İstanbul Sosyal Yardım Birimi tarafından sokakta kalan vatandaşlara yönelik yardım çalışması gerçekleştirildi. Çalışma çerçevesinde, bot, mont, battaniye, uyku tulumu ve konserve dağıtımı yapıldı.
İstanbul
03.02.2026
İHH’dan 2025’te on binlerce Gazzeli’ye destek
İHH’dan 2025’te on binlerce Gazzeli’ye destek
Uzun yıllardır Gazze’de insani yardım çalışmalarında bulunan ve 7 Ekim 2023’ten itibaren çalışmalarını daha da yoğunlaştıran İHH, 2025 yılında da faaliyetleriyle on binlerce Gazzeli’ye destek oldu. Vakıf, yıl içerisinde Gazze’de 28 milyon 724 bin porsiyon sıcak yemek, 143 milyon 592 bin ekmek ve kurban etlerinden hazırlanan 861 bin konservenin dağıtımı başta olmak üzere birçok yardım çalışmasında bulundu. Ayrıca, İHH tarafından şu an Gazze’de günlük olarak 13 mutfakta 180 bin porsiyon sıcak yemek dağıtılıyor.
14.01.2026
İHH Ukraynalı savaş mağdurlarına gönderdiği 4 tırlık yardımın dağıtımına başladı
İHH Ukraynalı savaş mağdurlarına gönderdiği 4 tırlık yardımın dağıtımına başladı
İHH İnsani Yardım Vakfı, kış yardımları kapsamında Ukrayna’daki savaş mağduru ihtiyaç sahiplerine gönderdiği 4 tırlık yardım malzemesinin dağıtımlarına başladı. Dağıtımlar; Kiev, Çayki, Tarasiyevka, Belaya Serkiv ve Lviv bölgelerinde yapılacak.
Ukrayna
08.01.2026