İHH İnsani Yardım Vakfı
0
Bağış Yap
Takip Et
TR
TRY
Kapat
  • Biz kimiz
  • Ne yapıyoruz
  • Ne yapabilirsiniz
  • Oturum aç
Yetimler ve ailelerine kesintisiz destek
Kurulduğu günden bu yana savaş, doğal afet ve yoksulluk bölgelerinde yetim çalışmalarını sürdüren İHH İnsani Yardım Vakfı, Sponsor Aile Sistemi ile eğitim, beslenme ve sağlık giderlerine düzenli olara
Türkiye 28.12.2011

Türkiye ile birlikte dünyada 36 ülke ve bölgede 23.100 yetim çocuğa yardım eli uzatan İHH, yetim çalışmalarında kurban bayramından sonra gerçekleştirilen dönemsel yardımlarla yetim ailelerini yalnız bırakmadı. Yurtiçi yardım biriminin çalışmalarıyla kış aylarında yetim çocuklara bot, ailelere ise kömür ve soba yardımları gibi pek çok yardım faaliyetleri gerçekleştirildi.

İstanbul’un Avrupa ve Anadolu yakasında bulunan İstanbul yetimlerinden 51 çocuğa kışlık bot yardımı yapan İHH, Erzurum’da evlilik hazırlığı yapan 2 yetim kızımızın çeyizleri için 5000 TL’lik katkı sağlarken Tatvan ve Bitlis’te 25 aileye 300’er TL bedelinde kömür yardımı gerçekleştirdi. Ayrıca İstanbul’daki 13 aileye kömür, 6 aileye de soba yardımı, 9 yetim ailesine çift kişilik ranza ve yatak yardımı, buzdolabı gibi ihtiyaçların yanı sıra 1 aileye fırınlı ocak, 5 aileye halı, tencere seti, kaşık çatal seti, porselen takımı, battaniye, yorgan gibi küçük ev eşyalarının temini gibi yardımlarda bulundu.

Yetim Ailelerine Psikolojik Destek

Düzenli ve dönemsel yardımlarla desteklediği yetim çocukların ve ailelerinin ihtiyaç duydukları şeyleri temin ederek her an yanlarında olmaya gayret gösteren İHH İnsani Yardım Vakfı, yetim çalışmaları kapsamında yetim ailelerine yönelik psikolojik destek projesini hayata geçirdi.

Siz de bir yetime Sponsor Aile olmak isterseniz Tıklayın

Online Bağış için Tıklayın

Banka Hesap Numaraları için Tıklayın

İlgili haberler
Tümünü gör
Gemiler hazır, Özgürlük Filosu Gazze'ye doğru yola çıkıyor!
Gemiler hazır, Özgürlük Filosu Gazze'ye doğru yola çıkıyor!
İHH Genel Başkanı Bülent Yıldırım, Uluslararası Özgürlük Filosu için satın alımı yapılan iki gemide incelemelerde bulundu. Yıldırım burada yaptığı açıklamada, “Bu yük gemisi 5 bin 500 ton kapasiteli, adı Anadolu. Ülkemizin yardımlarını ve merhametini yüklenerek Gazze’ye ulaştıracak. Diğer gemimizin adı, Vicdan. Bu gemi de dünyadaki vicdan sahibi aktivistleri alacak ve dünya vicdanını Gazze sahillerine ulaştıracak” dedi.
27.03.2024
İHH’dan Suriye’deki 15 bin aileye kış yardımı
İHH’dan Suriye’deki 15 bin aileye kış yardımı
İHH İnsani Yardım Vakfı tarafından ‘‘İyilik Soğuk Geçirmez’’ sloganıyla yürütülen kış kampanyası kapsamında Suriye’nin kuzeyindeki 15 bin 744 aileye kömür, battaniye, sünger yatak, gıda kolisi, mont ve çizme gibi yardım malzemeleri dağıtıldı.
20.03.2024
“Benim Ailem” Azerbaycan’da
“Benim Ailem” Azerbaycan’da
İHH YouTube kanalında yayınlanan "Benim Ailem" serisinin yeni bölümü yayınlandı. Benim Ailem ekibi bu bölümde, Azerbaycan’ın Şeki şehrinde bir yetim ailesi olan Çelebiyev ailesine taşıma aracı murayev hediye etti.
22.02.2024