İHH İnsani Yardım Vakfı
0
Bağış Yap
Takip Et
TR
TRY
Kapat
  • Biz kimiz
  • Ne yapıyoruz
  • Ne yapabilirsiniz
  • Oturum aç
''Çözümsüzlüğe Çözüm Arayışları'' paneli düzenlenecek
Sivil Toplum Kuruluşları’nca 10 Aralık Dünya İnsan Hakları gününde İstanbul Üniversitesi’nde ''Çözümsüzlüğe Çözüm Arayışları'' başlıklı panel düzenlenecek.
DoğuTürkistan, Filistin, Filistin-Gazze, Suriye 10.12.2021

Sivil Toplum Kuruluşları’nca 10 Aralık Dünya İnsan Hakları gününde İstanbul Üniversitesi’nde  ''Çözümsüzlüğe Çözüm Arayışları'' başlıklı panel düzenlenecek. 

İHH İnsani Yardım Vakfı, Mülteci Dernekler Federasyonu, Uluslararası Mülteci Hakları Derneği, Genç İHH Üniversite ve İnsani ve Sosyal Araştırmalar Merkezi (İNSAMER) tarafından düzenlenen panel, İstanbul Üniversitesi Prof. Dr. Fuat Sezgin Kongre Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilecek. Panel, İHH Başkanvekili Hüseyin Oruç ve Uluslararası Mülteci Hakları Derneği Başkanı Av. Abdullah Resul Demir’in açılış konuşmalarıyla başlayacak. 

3.jpg

Üç oturumda 10 katılımcı konuşacak

Üç oturum halinde gerçekleştirilecek panelde Suriye, Filistin ve Doğu Türkistan'da yaşanan hak ihlalleri masaya yatırılacak. Panele, akademi ve sivil toplum kuruluşlarından 10 konuşmacı katılacak.

Panelde, “İnsani Kriz ve İç Savaş Sarmalında Suriye,  Suriyeli Mülteciler ve Kamplardaki Durum, Suriye’ye Geri Dönüş Mümkün mü?, Çin’in Asimilasyon Politikaları ve Doğu Türkistan Meselesi, Doğu Türkistan’da Çocuk Olmak, Çin’in Toplama Kampları, Son Gazze Savaşının Ardından Filistin, İsrail’in Yerleşimci Sömürgeciliği ve İsrail-Filistin Meselesinde Sahadaki Hak İhlalleri” gibi konular ele alınacak. 

Yarın saat 10:00’da İstanbul Üniversitesi Prof. Dr. Fuat Sezgin Kongre Kültür Merkezi'ndeki panele katılımlarınızı bekler, çalışmalarınızda kolaylıklar dileriz. 

''Çözümsüzlüğe Çözüm Arayışları'' paneli

Tarih: 10 Aralık 2021 Cuma (Yarın)
Saat: 10:00
Yer: İstanbul Üniversitesi Prof. Dr. Fuat Sezgin Kongre Kültür Merkezi (Sosyal Bilimler Enstitüsü’nün yanı)

İlgili haberler
Tümünü gör
Bağcılar’da on binlerin katılımıyla şehitlerimiz ve Filistin için yürüyüş
Bağcılar’da on binlerin katılımıyla şehitlerimiz ve Filistin için yürüyüş
Soğuk havaya rağmen şehitlerimiz ve Filistin için bir araya gelen on binler, Üçyüzlü Metro Durağı'ndan Bağcılar Meydanı'na yürüdü. İHH ve birçok sivil toplum kuruluşunun organize ettiği yürüyüşte katılımcılar, teröre ve işgalci İsrail’in zulümlerine tepki gösterdi.
11.01.2024
On binler Ümraniye'de şehitlerimiz ve Filistin için yürüdü
On binler Ümraniye'de şehitlerimiz ve Filistin için yürüdü
Soğuk ve yağmurlu havaya rağmen şehitlerimiz ve Filistin için bir araya gelen on binler, Yamanevler Metro Durağı'ndan Ümraniye Meydanı'na yürüdü.
07.01.2024
İstanbul’da “Şehitlerimiz ve Filistin İçin Yola Çık” konvoyu düzenlenecek
İstanbul’da “Şehitlerimiz ve Filistin İçin Yola Çık” konvoyu düzenlenecek
İHH İnsani Yardım Vakfı Arama Kurtarma Birimi’nin öncülüğünde “Şehitlerimiz ve Filistin İçin Yola Çık” sloganıyla araç konvoyu düzenlenecek. Yarın saat 20.00’de Maltepe Orhangazi Parkı’ndan başlayacak konvoy eylemi, Söğütlüçeşme’de sona erecek.
27.12.2023