İHH İnsani Yardım Vakfı
0
Bağış Yap
Takip Et
TR
TRY
Kapat
  • Biz kimiz
  • Ne yapıyoruz
  • Ne yapabilirsiniz
  • Oturum aç
Dakka'daki yetimlerin yüzünü güldürecekler
İHH Gönüllüleri iftar programının geliriyle yetimhane yapacak.
Türkiye 23.07.2012

İHH İnsani Yardım Vakfı Gönüllüleri anlamlı bir iftar programı daha gerçekleştiriliyor. 27 Temmuz Cuma akşamı İBB Florya Sosyal Tesisleri'nde önemli bir iftar programı gerçekleştirilecek. İftar davetiyelerinden elde edilen gelir yetimler yararına kullanılacak.

İHH 5. Uluslararası Yetim Buluşması'nda yetim çocuklara mihmandarlık yapan ablalar, yetimlere yönelik çalışmaları yaşamlarının bir parçası haline getirmeye karar verdiler ve bir araya gelerek İnşirah Grubu'nu kurdular.

Bangladeş’in başkenti Dakka’da yetimlerin bakımlarını yapacakları yetimhane projesini aldılar. Yetimhaneye Bab-ul Amman ismini verdiler.

Projeye destek amaçlı 27 Temmuz’da Florya Sosyal Tesisleri'nde iftar düzenliyorlar.

İftarda kendi elleri ile yaptıkları takı, not defteri, post-it gibi ürünleri de satışa sunup gelenlerden destek isteyecekler.

İftarda Kuranı Kerim tilaveti, yetim çalışmaları ve Bangladeş'e ilişkin video gösterimi, Murat Yılmaz'ın İHH yetim çalışmaları hakkında sunumu olacak.

Bu arada İnşirah Grubu kendilerini şu şekilde tanımlıyor: "İnşirah'ın ferahlatmak manasından yola çıkarak Bangladeş'teki yetim kardeşlerimize ferahlık ve huzur vesilesi olabilecek bir yetimhane projesi için 'Bismillah' diyen arkadaşlarımızdan oluşan grubumuzu 'İnşirah' olarak isimlendirdik."

İftarın davetiyeleri 75 TL karşılığında İHH İnsani Yardım Vakfı Gönüllü Birimi'nden yada İnşirah Grubu'ndan temin edilebilir.

Gönüllü Birimi İrtibat: 0212 631 21 21 - Dahili 232

İnşirah Grubu Bilgi ve İrtibat: 0542 355 26 40

İlgili haberler
Tümünü gör
Bursa’da binlerin katıldığı Yetim Dayanışma Gecesi
Bursa’da binlerin katıldığı Yetim Dayanışma Gecesi
Bursa İHH tarafından “10. Yetim Dayanışma Gecesi” programı düzenlendi. Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin katkı sunduğu program, Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi’nde 2 bini aşkın kişinin katılımıyla gerçekleştirildi.
Bursa, Yetim
25.12.2022
Uluslararası Kurban sempozyumu başladı
Uluslararası Kurban sempozyumu başladı
İHH, Kocaeli Üniversitesi İlahiyat Fakültesi ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 2. Uluslararası İslam Kültür ve Medeniyeti Sempozyumu başladı.
Kurban
03.06.2022
İHH, Suriye'de cami inşa etti
İHH, Suriye'de cami inşa etti
İHH İnsani Yardım Vakfı, Suriye'nin kuzeyindeki Akterin kasabasında cami inşa etti.
02.06.2022