İHH İnsani Yardım Vakfı
0
Bağış Yap
Takip Et
TR
TRY
Kapat
  • Biz kimiz
  • Ne yapıyoruz
  • Ne yapabilirsiniz
  • Oturum aç
Değerlendirme ve Planlama Toplantısı gerçekleştirildi
İHH İnsani Yardım Vakfı’nın “2021 Yılı Değerlendirme ve 2022 Yılı Planlama Toplantısı” İstanbul’da gerçekleştirildi.
29.01.2022

Toplantı, İHH İnsani Yardım Vakfı’nın Ümraniye’deki Ek Hizmet Binası’nda 28-29 Ocak tarihlerinde gerçekleştirildi. Toplantıya; İHH Genel Başkanı Bülent Yıldırım, İHH Mütevelli ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile birim koordinatör ve sorumluları katıldı. Toplantıda, İHH’nın geçmiş dönem faaliyetleri değerlendirilerek, yapılması planlanan çalışmalar ele alındı.

whatsapp-image-2022-01-29-at-14.40.14.jpeg

“Daha çok çalışmamız gerekiyor”

Toplantıda katılımcılara hitap eden İHH Genel Başkanı Bülent Yıldırım, geçtiğimiz hafta gerçekleştirdiği Suriye ziyaretine değindi. Ziyaretleri esnasında bölgede kar yağışının başladığını anlatan Yıldırım, “Yağışlar sonrası ailelerin yaşadığı dramı yerinde gördük. Daha fazla çalışmamız gerektiğini gördük. Aileler hasta olan çocuklarına yardım ve tedavide çok zorlanıyorlar” dedi.

“Çalışmaları artırmaya gayret ediyoruz”

Konuşmasında, Afganistan’da yaşanan gıdaya erişim sorunu ve zorlu hayat şartlarına değinen Yıldırım, “İyilik Treni gönderilmesi için öneride bulunduk.  Bunun için çalışma önerileri getirildi ve trene büyük destek verildi. Her şartta çalışmaları artırmaya çalışıyoruz. Bizler ne kadar çok çalışırsak, o kadar büyük hizmetler ederiz. Hedefimiz sevaplara ortak olmaktır. Sadece Allah rızası için çalışıp gayret edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

degerlendirme-ve-planlama-toplantisi-gercekle.jpeg

“Mazlum coğrafyaları unutmayın”

Mazlum coğrafyaları unutmama çağrısında bulunan Genel Başkan Yıldırım, “Mücadelemiz, sadece sahada değil, aynı zamanda kendi şahsımızladır. Her gün, Allah için ne yaptığımızı düşünmemiz lazım. Filistin’de işgalci yerleşimciler Filistinlilerin evlerini gasp ediyor. Doğu Türkistan’daki toplama kamplarını, Suriye’yi hatırlayın. Çalışmalarımızı ne kadar iyi yaparsak, alanda güzel işlerin yapılmasının önü açılıyor. Yaptıklarımız, konuştuklarımızdan fazla olmalı.” şeklinde konuştu.

Toplantı, değerlendirme ve sunumların ardından İHH Genel Sekreteri Durmuş Aydın’ın kapanış konuşmasıyla son buldu.

İlgili haberler
Tümünü gör
Bursa’da binlerin katıldığı Yetim Dayanışma Gecesi
Bursa’da binlerin katıldığı Yetim Dayanışma Gecesi
Bursa İHH tarafından “10. Yetim Dayanışma Gecesi” programı düzenlendi. Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin katkı sunduğu program, Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi’nde 2 bini aşkın kişinin katılımıyla gerçekleştirildi.
Bursa, Yetim
25.12.2022
Uluslararası Kurban sempozyumu başladı
Uluslararası Kurban sempozyumu başladı
İHH, Kocaeli Üniversitesi İlahiyat Fakültesi ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 2. Uluslararası İslam Kültür ve Medeniyeti Sempozyumu başladı.
Kurban
03.06.2022
İHH, Suriye'de cami inşa etti
İHH, Suriye'de cami inşa etti
İHH İnsani Yardım Vakfı, Suriye'nin kuzeyindeki Akterin kasabasında cami inşa etti.
02.06.2022