İHH İnsani Yardım Vakfı
0
Bağış Yap
Takip Et
TR
TRY
Kapat
  • Biz kimiz
  • Ne yapıyoruz
  • Ne yapabilirsiniz
  • Oturum aç
Dünya Mescid-i Aksa Gününe Özel Sergi
İHH İnsani Yardım Vakfı, dünya Mescid-i Aksa günü dolayısıyla Fatih-Saraçhane Parkı’nda fotoğraf sergisi açtı. Parkın içinde Kubbet-üs Sahra’nın özel yapılan maketi içinde gerçekleştirilen sergi ilk gün yüzlerce kişi tarafından ziyaret edildi. Sergi Çarşamba akşamına kadar açık olacak.
Filistin, Filistin-Gazze, Ortadoğu 27.06.2011

Efendimizin (a.s) miraç mekânı Mescid-i Aksa, önlem alınmaz ise yakın bir gelecekte İsrail tarafından yok edilme tehlikesi ile karşı karşıya. Dünya üzerindeki bütün Müslümanların ortak derdi olan Mescid-i Aksa büyük tehlike altında.

Mescid-i Aksa’ya sahip çıkan Müslümanlar, miraç kandilini her yıl Dünya Mescid-i Aksa Günü olarak idrak ediyor ve dünyanın dört bir yanında Mescid-i Aksa’yı ve Filistin halkını desteklemek üzere programlar gerçekleştiriyor. İHH İnsani Yardım Vakfı da Fatih-Saraçhane Parkı'nda bu yok oluşa dur demek için bir fotoğraf sergisi oluşturdu. Mescid-i Aksa’nın içinde bulunduğu büyük tehlikeyi insanlara anlatabilmek için gerçekleştirilen sergi ilk gün yüzlerce kişi tarafından ziyaret edildi. 29 Haziran Çarşamba gününe kadar açık olacak sergi 10:00 ile 21:00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek. Sergi, özel olarak tasarlanan Kubbet-üs Sahra şeklindeki maketin içerisinde gerçekleştiriliyor. İstanbulluların yanı sıra turistlerin de büyük ilgi gösterdiği sergide ziyaretçilere İHH gönüllüsü görevliler ve rehberler eşlik ediyor.

29 Haziran tarihine kadar açık olacak sergiye tüm duyarlı halkımızı bekleriz.

Mescid-i Aksa Fotoğrafları için tıklayınız.



İlgili haberler
Tümünü gör
Bursa’da binlerin katıldığı Yetim Dayanışma Gecesi
Bursa’da binlerin katıldığı Yetim Dayanışma Gecesi
Bursa İHH tarafından “10. Yetim Dayanışma Gecesi” programı düzenlendi. Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin katkı sunduğu program, Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi’nde 2 bini aşkın kişinin katılımıyla gerçekleştirildi.
Bursa, Yetim
25.12.2022
Uluslararası Kurban sempozyumu başladı
Uluslararası Kurban sempozyumu başladı
İHH, Kocaeli Üniversitesi İlahiyat Fakültesi ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 2. Uluslararası İslam Kültür ve Medeniyeti Sempozyumu başladı.
Kurban
03.06.2022
İHH, Suriye'de cami inşa etti
İHH, Suriye'de cami inşa etti
İHH İnsani Yardım Vakfı, Suriye'nin kuzeyindeki Akterin kasabasında cami inşa etti.
02.06.2022