İHH İnsani Yardım Vakfı
0
Bağış Yap
Takip Et
TR
TRY
Kapat
  • Biz kimiz
  • Ne yapıyoruz
  • Ne yapabilirsiniz
  • Oturum aç
En Başarılı Dernek Ödülü AYDER’in
Konya merkezli insani yardım derneği AYDER, Yılın En Başarılı Derneği ödülüne layık görüldü.
Türkiye 27.02.2013

Konya MÜSİAD’ın 20. Olağan Genel Kurulu geçtiğimiz gün gerçekleşti. 2012 yılının başarılı firma ve yöneticilerine çeşitli dallarda ödüllerin de verildiği gecede AYDER Anadolu İnsani Yardım Derneği, insani yardım çalışmalarındaki başarılarından dolayı ödüle layık görüldü.

MÜSİAD’ın Konya’daki merkezinde gerçekleştirilen törende AYDER Yönetim Kurulu Üyesi İhsan Erdim, “Yılın En Başarılı Derneği Ödülünü” Konya MÜSİAD Eski Başkanı Arslan Korkmaz’ın elinden aldı.

Erdim konuyla ilgili verdiği demeçte; “2005 yılından bu yana Filistin’den Çeçenistan’a, Arakan’dan Moro’ya, Doğu Türkistan’dan tüm Afrika’ya, Patani’den Suriye’ye, 135 ülke ve bölgede insani yardım çalışmaları yapmaktayız. Yapılan bu çalışmalara destek veren Konyalı esnaf ve iş adamlarımıza, dualarıyla ve tüm maddi - manevi imkânlarıyla desteklerini esirgemeyen aziz Konya halkımıza şükranlarımızı iletiyoruz. Ve bu anlamlı ödülü mağdur ve mazlum kardeşlerimize yaptığımız birçok organizeyi destekleyen Konyalı bağışçılarımız adına alıyorum.’’ diye konuştu.

 

İlgili haberler
Tümünü gör
Bursa’da binlerin katıldığı Yetim Dayanışma Gecesi
Bursa’da binlerin katıldığı Yetim Dayanışma Gecesi
Bursa İHH tarafından “10. Yetim Dayanışma Gecesi” programı düzenlendi. Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin katkı sunduğu program, Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi’nde 2 bini aşkın kişinin katılımıyla gerçekleştirildi.
Bursa, Yetim
25.12.2022
Uluslararası Kurban sempozyumu başladı
Uluslararası Kurban sempozyumu başladı
İHH, Kocaeli Üniversitesi İlahiyat Fakültesi ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 2. Uluslararası İslam Kültür ve Medeniyeti Sempozyumu başladı.
Kurban
03.06.2022
İHH, Suriye'de cami inşa etti
İHH, Suriye'de cami inşa etti
İHH İnsani Yardım Vakfı, Suriye'nin kuzeyindeki Akterin kasabasında cami inşa etti.
02.06.2022