İHH İnsani Yardım Vakfı
0
Bağış Yap
Takip Et
TR
TRY
Kapat
  • Biz kimiz
  • Ne yapıyoruz
  • Ne yapabilirsiniz
  • Oturum aç
Endonezya Parlamentosundan İHH’ya ziyaret
Endonezya Parlamento Sözcü Yardımcısı Fahri Hamzah ve Parlamento Üyesi Saleh Daulay’ın başında bulunduğu Endonezyalı heyet, İHH İnsani Yardım Vakfı Genel Merkezi’ni ziyaret etti.
Endonezya 27.09.2017

Çeşitli resmi temaslarda bulunmak için Türkiye’ye gelen Endonezya Parlamento üyesi heyet, İHH İnsani Yardım Vakfı Genel Merkezi’ni ziyaret ederek fikir alışverişinde bulundu.

İHH Genel Başkan Vekili Yavuz Dede ve İnsani Diplomasi’den Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı İzzet Şahin’in karşıladığı heyette Endonezya Parlamento Sözcü Yardımcısı Fahri Hamzah ve Parlamento Üyesi Saleh Daulay’ın yanı sıra Endonezya’dan çeşitli kamu kurumlarının görevlileri de eşlik etti.

2.jpg

“İHH’yı ilgi ile takip ediyoruz”

Farklı konuların görüşüldüğü ziyarette Yavuz Dede, İHH’ın faaliyetlerini anlatarak; acil yardım, savaş ve kriz bölgelerinde yürütülen insani diplomasi konularında bilgi verdi. Heyet başkanı Fahri Hamzah ise İHH’nın Endonezya’da yürüttüğü faaliyetleri ilgi ile takip ettiklerini ve bu çalışmalara katkı sağlayarak koordinasyon anlamında destek olabileceklerini söyledi.

3.jpg

Görüşme sonrası karşılıklı hediyeleşmede Dede, heyet başkanı Hamzah’a Mescid’i Aksa maketi hediye etti.

5.jpg

İlgili haberler
Tümünü gör
İHH’dan Güney Afrika Büyükelçisi’ne teşekkür ziyareti
İHH’dan Güney Afrika Büyükelçisi’ne teşekkür ziyareti
İHH Mütevelli Heyeti Başkanvekili Hüseyin Oruç ve beraberindeki heyet, Gazze‘de soykırım işlediği suçlamasıyla İsrail aleyhinde Uluslararası Adalet Divanı’nda (UAD) dava açan Güney Afrika’nın Ankara Büyükelçisi Dipuo Letsatsi-Duba’ya teşekkür ziyaretinde bulundu.
16.02.2024
Savaşın ayırdığı çocuklar ailelerine kavuşuyor
Savaşın ayırdığı çocuklar ailelerine kavuşuyor
İHH İnsani Yardım Vakfı’nın insani diplomasi çalışmaları sayesinde, Suriye’nin Cerablus kentinde bulunan İHH'ya ait yetimhanede kalan Hind Yusuf (7) ailesine kavuştu.
25.01.2024
23 Iraklı daha ülkesine kavuştu
23 Iraklı daha ülkesine kavuştu
Türkiye ve Iraklı yetkililerin insani diplomasi çalışmaları sonucu Suriye’de bulunan Iraklı ailelerin evlerine geri dönüşleri sürüyor.
19.12.2023