İHH İnsani Yardım Vakfı
0
Bağış Yap
Takip Et
TR
TRY
Kapat
  • Biz kimiz
  • Ne yapıyoruz
  • Ne yapabilirsiniz
  • Oturum aç
Endonezya'da İHH'ya Onur Ödülü verildi
Endonezya'da gerçekleştirdiğimiz yardım çalışmalarından dolayı ödül verildi.
Endonezya, GüneyAsya, Türkiye 11.10.2012

Hayırsever kişi ve kuruluşların Endonezya’ya yönelik yardım faaliyetlerine danışmanlık etmek ve desteklemek amacıyla çalışmalar yürüten kurum IMZ (Indonesia Magnificence of Zakat) İHH’yı bölgeye yönelik çalışmalarından ötürü onur ödülüne layık gördü.

Endonezya’nın önde gelen isimlerinden oluşan jüri heyeti, İHH’yı dünya çapında, özellikle İslam coğrafyasının sorunlu bölgelerinde yaptığı insani yardım çalışmalarından dolayı onur ödülüne layık buldu.

Ulusal ve uluslararası hayırsever kişi ve kuruluşların başarılı çalışmalarını ödüllendirmek ve zekatı yaygınlaştırmak amacıyla her yıl geleneksel olarak düzenlenen programın ödül töreni 3 Ekim 2012 Çarşamba günü Endonezya’nın başkenti Jakarta’da gerçekleştirildi. İHH’nın ödülü, IMZ başkanı Ir. Nana Mintarti tarafından vakfımızın Endonezya temsilcisi Reşad Başer’e takdim edildi.

2004 yılında bölgeyi vuran tsunaminin ardından özellikle Açe’de yardım çalışmalarını yoğunlaştıran İHH Endonezya’da Ramazan ve Kurban bayramı dönemlerinde gerçekleştirdiği gıda, kıyafet, eğitim ve sağlık projelerine ek olarak yetim çalışmaları da yapmaktadır. Vakfımızın doğal afetler ya da çeşitli sebeplerle ailelerini yitirmiş olan Açeli yetimler için inşa ettiği Açe İstanbul Yetimhanesi’nde yaklaşık 100 kızımız konaklamakta ve eğitimlerine devam etmektedir.

Dünyada ve Türkiye'de yetimlere sponsor olmak ve Online Bağış için Tıklayınız

Banka Hesap Numaraları için Tıklayınız

İlgili haberler
Tümünü gör
“Benim Ailem” Azerbaycan’da
“Benim Ailem” Azerbaycan’da
İHH YouTube kanalında yayınlanan "Benim Ailem" serisinin yeni bölümü yayınlandı. Benim Ailem ekibi bu bölümde, Azerbaycan’ın Şeki şehrinde bir yetim ailesi olan Çelebiyev ailesine taşıma aracı murayev hediye etti.
22.02.2024
CZN Burak savaş mağduru çocuklar için yemek yaptı
CZN Burak savaş mağduru çocuklar için yemek yaptı
CZN Burak olarak bilinen Şef Burak Özdemir, Suriye'nin kuzeybatısındaki İdlib iline yaptığı ziyaret kapsamında savaş mağduru ailelere yardım malzemeleri dağıtıp çocuklarla yemek yaptı. Özdemir, tüm dünyada savaşların sona ermesi ve iyiliğin yayılması için çağrıda bulundu.
22.02.2024
İHH’dan 2023 yılında Suriye’deki 570 bin kişiye yardım
İHH’dan 2023 yılında Suriye’deki 570 bin kişiye yardım
İHH İnsani Yardım Vakfı tarafından 2023 yılı boyunca Suriye'nin çeşitli bölgelerinde yaşayan savaş mağduru sivillere, 42 bin ton ağırlığında 1658 TIR dolusu insani yardım malzemesi ulaştırıldı.
01.02.2024