İHH İnsani Yardım Vakfı
0
Bağış Yap
Takip Et
TR
TRY
Kapat
  • Biz kimiz
  • Ne yapıyoruz
  • Ne yapabilirsiniz
  • Oturum aç
Fatih Bacağıkırık’ı dualarla defnettik…
Geçirdiği rahatsızlık sonucu vefat eden İHH İnsani Yardım Vakfımızın Prodüksiyon Birimi Koordinatörü Fatih Bacağıkırık’ı İstanbul’da dualarla defnettik.
11.10.2023

Vakfımızda uzun yıllardır gönüllü ve profesyonel olarak görev alan Prodüksiyon Birimi Koordinatörümüz Fatih Bacağıkırık, geçirdiği rahatsızlık nedeniyle 10 Ekim 2023 Çarşamba günü 40 yaşında İstanbul’da tedavi gördüğü hastanede vefat etti.

Fatih Bacağıkırık, birçok mazlum coğrafyanın sesini tüm dünyaya duyurmak için bağımsız görüntü yönetmeni ve kameraman olarak sayısız başarılı yapımda yer aldı.

whatsapp-image-2023-10-11-at-22.02.34.jpeg

Türkiye’de öğrenci çalışmaları yapan çeşitli sivil toplum kuruluşlarında gönüllü olarak görev üstleniyordu.

İHH İnsani Yardım Vakfımızın birçok faaliyetinde de aktif hizmetlerde bulundu.

1.jpg

Bugün, Fatih Bacağıkırık’ı Fatih Camii’nde ailesi, akrabaları ve dostları olarak hep birlikte kıldığımız cenaze namazının ardından Silivrikapı Mezarlığı’na dualarla defnettik.

4.jpg

İHH İnsani Yardım Vakfı olarak Fatih kardeşimizi kaybetmiş olmanın hüznünü yaşıyoruz. Yetimlere hamilik ve mazlumların sesi olmak için verdiği tüm mücadelelere şahidiz. Bu vesileyle kendisine Allah’tan rahmet, ailesine ve tüm sevenlerine başsağlığı diliyoruz.

İlgili haberler
Tümünü Gör
İyilikte Yarışan Sınıflar Projesi ile ilgili bilgilendirme toplantısı
İyilikte Yarışan Sınıflar Projesi ile ilgili bilgilendirme toplantısı
İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nde İyilikte Yarışan Sınıflar Projesi ile ilgili bilgilendirme toplantısı yapıldı. İHH Yetim Çalışmalarından Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Reşat Başer’in proje hakkında sunum yaptığı toplantıya, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Ahmet Yapıcı ve projeyle ilgili görevlendirilen ilçe koordinatörleri katıldı.
Yetim
10.05.2024
Kuzey Makedonya LEGIS Derneği'nden İHH’ya ziyaret
Kuzey Makedonya LEGIS Derneği'nden İHH’ya ziyaret
Kuzey Makedonya LEGIS Derneği Başkanı Jasmin Redjepi, İHH İnsani Yardım Vakfı’nı ziyaret etti. Ziyarette, bölgede yapılan ve yapılması planlanan insani yardım çalışmaları hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.
08.05.2024
Fatih’te on binlerce kişi Filistin'e destek için yürüdü
Fatih’te on binlerce kişi Filistin'e destek için yürüdü
İHH İnsani Yardım Vakfı öncülüğünde Fatih'te Filistin'e destek yürüyüşü gerçekleştirildi. On binlerce kişinin katıldığı yürüyüş, Fatih Camii önünden başlayıp Edirnekapı’da sona erdi. Burada bir konuşma yapan İHH Genel Başkanı Av. Bülent Yıldırım, “Daha gemileri aldığımız andan itibaren İsrail medyası, ‘Filoya 100’e yakın ülkeden aktivist katılacak. Bu İsrail için büyük felaket’ dediler. Evet bu sizin için felaket, gemilerimiz gelecek” dedi.
05.05.2024