İHH İnsani Yardım Vakfı
0
Bağış Yap
Takip Et
TR
TRY
Kapat
  • Biz kimiz
  • Ne yapıyoruz
  • Ne yapabilirsiniz
  • Oturum aç
Filistin’deki işgal ve toplumsal şiddete karşı yürüyoruz
İHH İnsani Yardım Vakfı ve çeşitli sivil toplum kuruluşları tarafından, İsrail’in Gazze’deki işgaline karşı ve ülkemizde son günlerde yaşanan şiddet ve cinayet olaylarına dikkat çekmek amacıyla yürüyüş düzenlenecek. Yürüyüş Cumartesi günü (Yarın) saat 16.30'da Beyazıt Meydan’ından başlayarak, Ayasofya Camii önünde sona erecek.
Filistin-Gazze 09.10.2024

İşgalci İsrail, Gazze’de kadın, çocuk, yaşlı ve sivillere yönelik saldırılarını sürdürüyor. Apertheid rejimi, bir yandan insanlık dışı saldırılarda bulunurken, bir yandan da insani yardımların girişini engelleyerek Gazzelileri açlık ve salgın hastalık riskiyle karşı karşıya bırakıyor.

İşgalci İsrail’in saldırılarında şu ana kadar, çoğunluğu kadın ve çocuk 50 binden fazla kişi şehit olurken, 100 bini aşkın kişi ise yaralandı.

4 Ekim Cuma günü İstanbul’da 2 kız kardeşimizin canice katledilmesi, toplumumuzda şiddet ve istismar olaylarının ne denli yaygınlaştığını bir kez daha gözler önüne sermiştir.

İHH İnsani Yardım Vakfı ve çeşitli sivil toplum kuruluşları tarafından, “SUSMUYORUZ” sloganıyla yürüyüş düzenlenecek. Yürüyüş, Cumartesi günü saat 16.30'da Beyazıt Meydan’ından başlayacak, Ayasofya Camii önünde sona erecek.

Yürüyüşümüze tüm İstanbulluları davet ediyoruz.

Yer:         Beyazıt Meydanı

Tarih:     12 Ekim Cumartesi

Saat:      16.30

İlgili haberler
Tümünü Gör
“Çocuk Katliamlarına, Ayrımcılık ve Şiddetine Dur De!”
“Çocuk Katliamlarına, Ayrımcılık ve Şiddetine Dur De!”
İstanbul Gaziosmanpaşa’da 21 Eylül 2024 tarihinde 15 yaşındaki tekstil işçisi Abdullatif Davvara parkta oturduğu sırada, kimliği belirsiz 2 kişi tarafından uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti. Yaşanan cinayet sonrasında; Uluslararası Mülteci Hakları Derneği, Yeryüzü Çocukları Derneği, Yeryüzü Avukatlar Derneği, Mülteci Dernekler Federasyonu ve İHH İnsani Yardım Vakfı öncülüğünde çeşitli sivil toplum kuruluşları bir basın toplantısı düzenleyerek, çocuk cinayetlerine dikkat çekti.
İstanbul
27.09.2024
Sınıflar iyilikte yarışmaya devam ediyor
Sınıflar iyilikte yarışmaya devam ediyor
Milli Eğitim Bakanlığı ve İHH İnsani Yardım Vakfı’nın yürütmüş olduğu İyilikte Yarışan Sınıflar Projesi, 2024-2025 eğitim öğretim yılında da devam ediyor.
Yetim
23.09.2024
İHH’dan Gençlik Hizmetleri Genel Müdürü Efendioğlu’na ziyaret
İHH’dan Gençlik Hizmetleri Genel Müdürü Efendioğlu’na ziyaret
İHH İnsani Yardım Vakfı Yönetim Kurulu Üyeleri Reşat Başer ve Enes Arıkan, Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Hizmetleri Genel Müdürü Dr. Enes Efendioğlu’nu ziyaret etti.
Yetim
20.09.2024