İHH İnsani Yardım Vakfı
Ana Menü
Biz kimiz
Ne yapıyoruz
Ne yapabilirsiniz
Oturum aç
Bağış Yap
Türkçe
Türkçetr
Englishen
العربيةar
TRY
try
usd$
eur
gbp£
XFacebookInstagramYouTube
Bağış Yap
Türkçe
Türkçetr
Englishen
العربيةar
TRY
try
usd$
eur
gbp£
XFacebookInstagramYouTube
Gazzeli yetimlerden resim yarışması
İHH, Gazze’de yetim çocukların katıldığı bir resim yarışması düzenledi. ‘Rüyamdaki Dünyam, Yaşama Hakkım ve Bir Hayalim Var’ konu başlıklarından oluşan resim yarışmasına 500 yetim çocuk katıldı. Resim
Filistin, Ortadoğu, Türkiye 18.12.2010

Gazze’de yaşanan savaş ve işgalin yetim bıraktığı çocuklara sahip çıkan İHH İnsani Yardım Vakfı, onların barınma, gıda, sağlık ve eğitim gibi ihtiyaçlarını karşılarken onları sosyal hayata adapte etmek için de çeşitli çalışmalar gerçekleştiriyor. Yetim çocuklara yönelik psikolojik destek çalışmaları yürüten İHH, yetim çocukları kendilerini daha iyi ifade edebilecekleri alanlara da yönlendiriyor.

Vakfımız, Gazze’de yetim çocukların katıldığı bir resim yarışması organize etti. 15 - 30 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirilen yarışmaya yaşları 6 ila 15 arasında değişen yaklaşık 500 yetim çocuk katıldı. ‘Rüyamdaki Dünyam, Yaşama Hakkım ve Bir Hayalim Var’ konu başlıklarından oluşan resim yarışmasının sonuçları 16 Aralık tarihinde belli oldu. Yarışmada dereceye giren resim sahiplerine çeşitli ödüller verilecek. Ayrıca yarışmada dereceye giren resimler Gazze’ye yapılan saldırıları 2. yıldönümünde Mavi Marmara gemisi ve İstanbul’da bir sergi salonunda ziyarete açılacak.

İlgili haberler
Tümünü Gör
İHH’dan 4 ailenin evine tadilat desteği
İHH’dan 4 ailenin evine tadilat desteği
İHH İnsani Yardım Vakfı, Siirt’te ihtiyaç sahibi 3, Eskişehir’de ise 1 ailenin evinde tadilat çalışması yaptı. Yenilenen evler, ailelere teslim edildi.
04.07.2025
İHH Mali’de 2 cami ve 1 su kuyusu açtı
İHH Mali’de 2 cami ve 1 su kuyusu açtı
İHH, Batı Afrika ülkesi Mali’de inşa ettiği 2 caminin açılışını yaptı. Vakıf ayrıca, 1 su kuyusunu da hizmete açtı.
22.05.2025
İHH yetimler için fidan dikti
İHH yetimler için fidan dikti
İHH, başlattığı "Her Yetime Bir Fidan" projesiyle, destekte bulunduğu her yetim için bir fidan dikiyor. Projenin ilk etabında birçok ilde yetim sponsorları adına fidan dikildi.
16.05.2025