İHH İnsani Yardım Vakfı
0
Bağış Yap
Takip Et
TR
TRY
Kapat
  • Biz kimiz
  • Ne yapıyoruz
  • Ne yapabilirsiniz
  • Oturum aç
Gazzeye bomba yağıyor; dört günde 21 şehit
İsrail'in Gazze'ye yönelik hava saldırıları bütün vahşeti ile devam ediyor. İsrail'in Gazze Şeridine yönelik cuma günü başlattığı hava saldırıları bütün vahşeti ile devam ediyor. Gazze Şeridi’nin güne
Filistin, Ortadoğu 12.03.2012

İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıları devam ediyor. Cuma günü başlayan saldırılarda Halk Direniş Komitesi silahlı kanadının komutanı Züheyr El Kasi de şehit edilenler arasında. Dördüncü gününe giren saldırılarda şehit sayısı 21'e çıktı.

Kana susamış İsrailli yetkililer 'Operasyon gerektiği sürece devam edecek' açıklamasını yaptı. Gazze, 2008’deki Dökme Kurşun Operasyonu'ndan bu yana yaşanan en kanlı saldırılara sahne oluyor.

OKUL ÇIKIŞINDA BOMBALADILAR

Siyonist katiller bugün Gazze’nin Sudaniye bölgesinde bombalı saldırı gerçekleştirmek için öğrencilerin dağılma saatini beklediler. Okulun dağılması ile birlikte İsrail tarafından bombardıman başladı ve 2 öğrenci şehit olurken onlarca öğrenci yaralandı.

Gazze’de bulunan İHH İnsani Yardım Vakfı görevlisi Mehmet Kaya yapılan bütün saldırılara karşın Filistin halkında hiçbir korku emaresinin olmadığını söyledi. Mehmet Kaya bugün akşama doğru daha büyük bir saldırı beklendiğini ifade ederken İsrail tarafının Gazze sınırına yığınak yapmaya başlandığına dair haberler geldiğini dile getirdi.

Raporun tam metnini okumak için tıklayınız

[video-146]

İlgili haberler
Tümünü gör
İHH ve Kuveytli kuruluş Gazze’ye insani yardım gemisi gönderdi
İHH ve Kuveytli kuruluş Gazze’ye insani yardım gemisi gönderdi
İHH İnsani Yardım Vakfı ve Kuveytli kuruluş Kuwait Society for Relief tarafından ortak hazırlanan insani yardım gemisi, Mersin Limanı’ndan Mısır Ariş Limanı’na doğru yola çıktı. Burada Mısır Kızılayı’na teslim edilecek yardım malzemeleri, ardından Gazze’ye ulaştırılacak. Gemide, birçok farklı kalemde 907 tonu aşkın malzeme yer alıyor.
14.04.2024
Özgürlük Filosu için başvurular devam ediyor
Özgürlük Filosu için başvurular devam ediyor
İHH İnsani Yardım Vakfı ve çok sayıda uluslararası sivil toplum kuruluşunun organize ettiği Özgürlük Filosu, Gazze için yola çıkmaya hazırlanıyor. Filoya katılım için başvuru süreci devam ediyor.
04.04.2024
Suriye’deki 60 bin kişiye iftar
Suriye’deki 60 bin kişiye iftar
İHH İnsani Yardım Vakfı, iç savaşın devam ettiği Suriye’de Ramazan ayının ilk 20 gününde 60 bin kişiye iftar verdi.
03.04.2024