İHH İnsani Yardım Vakfı
0
Bağış Yap
Takip Et
TR
TRY
Kapat
  • Biz kimiz
  • Ne yapıyoruz
  • Ne yapabilirsiniz
  • Oturum aç
Gemiden haber var: “Herkes protestoları desteklesin”
İsrail’in tacizine tepkiler geliyor ve bütün herkes protesto eylemleri için meydanlara davet ediliyor.
Filistin, Ortadoğu, Türkiye 31.05.2010

"Rotamız Filistin Yükümüz İnsani Yardım" sloganıyla, Gazze'ye yardım götüren gemide, bulunan Saadet Partisi İstanbul İl Başkan Yardımcısı Türker Saltabaş ve BBP İstanbul İl Başkan Yardımcısı Muhittin Açıcı ile Büyük Birlik Partisi Genel Başkan Başmüşaviri Eyüp Gökhan Özekin sitelerinden yapılan açıklamalar ile İsrail Savaş gemilerinin tacizini protesto ederken bütün herkesi Konsolosluk önünde eylem yapmaya çağırdılar.

Saadet Partisi İstanbul İl Başkan Yardımcısı Türker Saltabaş,  ‘’ Şeyh Ahmet Yasin’in ‘Allah’ım ümmetin sessizliğini sana şikayet ediyorum’ çağrısına uyup bu yolculuğa çıktık.’’ Derken yaptığı açıklama şunları söyledi: ‘ Filistin davasına eb fazla sahip çıkan Milli Görüş camiası insani yardım filosuna müdahele olursa tepki göstermeli ve Türkiye’yi ayağa kaldırmalıdır’’ dedi.

Büyük Birlik Partisi Genel Başkan Başmüşaviri Eyüp Gökhan Özekin ise ‘’Bize ne olursa olsun, Türkiye’de kalanların bunun bedelini ödeteceğine dair düşünce gemidekileri rahatlatıyor. Sizler Nizam-ı Alem ülkücüleri, İsrail’e haddini bildirme eylemlerinde Türkiye’deki diğer grupları yanlız bırakmayın. Onlarla birlikte siz de insiyatif alın. Biz buradan size dua edeceğiz. Siz de oradan bize dua edin. Allah yardımcınız, yardımcımız olsun’’ şeklinde açıklama yaptı.

İlgili haberler
Tümünü gör
İHH, Gazze’de en çok yemek dağıtımı yapan kuruluşlardan
İHH, Gazze’de en çok yemek dağıtımı yapan kuruluşlardan
İHH, Gıda Güvencesi Sektörü’nde Uluslararası Koordinasyon Mekanizması verilerine göre Gazze'de günlük olarak en fazla sıcak yemek ve ekmek dağıtımı yapan uluslararası kuruluşlar arasında yer aldı. Çalışmalarını sürdüren vakıf, Dünya Gıda Programı (WFP) ile birlikte Ramazan’da da her gün 48 bin kişiye iftar yemeği ikramında bulunuyor.
18.03.2024
İHH Gazze’ye yönelik yardımlarına ara vermeden devam ediyor
İHH Gazze’ye yönelik yardımlarına ara vermeden devam ediyor
İHH İnsani Yardım Vakfı, işgalci İsrail’in saldırıları altındaki Gazze’ye insani yardım ulaştırmaya devam ediyor. Her gün 32 bin kişiye sıcak yemek dağıtımında bulunan vakıf; 7 Ekim’den bu yana gıda kolisi, battaniye ve tıbbi malzeme gibi farklı kalemlerde on binlerce Gazzeliye destek oldu.
16.02.2024
Suriye’deki 4 bin 608 aileye kış yardımı
Suriye’deki 4 bin 608 aileye kış yardımı
İHH İnsani Yardım Vakfı tarafından ‘‘İyilik Soğuk Geçirmez’’ sloganıyla başlatılan kış kampanyası kapsamında Suriye’nin kuzeyindeki 4 bin 608 aileye kömür, battaniye, sünger yatak, gıda kolisi, mont ve çizme gibi yardım malzemeleri dağıtıldı.
06.02.2024