İHH İnsani Yardım Vakfı
0
Bağış Yap
Takip Et
TR
TRY
Kapat
  • Biz kimiz
  • Ne yapıyoruz
  • Ne yapabilirsiniz
  • Oturum aç
Genç İHH Tuzla Kış Kampı
Genç İHH, üniversite komisyonlarının teşkilat eğitimi için “Genç İHH Kış Kampı – Tuzla”da bir araya geldi.
12.02.2017

Genç İHH, birlikte çalıştığı İstanbul ve Marmara bölgesi teşkilatlarından 63 komisyon üyesiyle Tuzla Şehit Ömer Halisdemir Kampı’nda Kış Kampını gerçekleştirdi.

Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan 3 günlük kamp, Genç İHH Bayan Üniversite Başkanı Sena Güngör’ün selamlama konuşmasıyla devam etti. Genç İHH Başkanı Fatih Yazıcı, "Teşkilat Çalışmaları ve Faaliyet Alanlarımız" başlıklı sunumunda teşkilat çalışmaları hakkında genel bir bilgi verdi.

“Derdimiz inzivaya çekilmek değil”

Kampın ikinci günü, Talha Hakan Alp’in “Niyet ve Samimiyet” konulu sohbetiyle başladı. Alp, çalışmalardaki iyi niyet, samimiyet, ahlak ve liyakat kavramları hakkında bilgi verdi. Daha sonra kamp, “Geçmişten Günümüze Üniversite” başlıklı sunumunu gerçekleştiren Hülya Şekerci ile devam etti. Şekerci, "biz üniversitelerde Müslüman Kadın örnekliğini sağlamalıyız. Bizim derdimiz inzivaya çekilmek değil toplumda Müslüman kadın olarak nasıl duracağız onu göstermektir” dedi.

cats2-kopya.jpg

Dolu dolu bir kamp

Kamp alanı etkinliklerinin ardından komisyon üyeleri, teşkilat şeması ve birimlerle alakalı ayrıntılı sunum yaptı.

Kampın son gününde ise ilk olarak Lütfi Sunar ile “İbn-i Haldun ve Devlet” konulu sohbet gerçekleştirildi. Kampımızın son eğitiminde ise İHH Yönetim Kurulu Üyesi İzzet Şahin ile STK çalışmaları üzerine sohbet edildi. Etkinlikler ve eğitimler ile dolu dolu geçen 3 günün ardından kamp, hatıra fotoğrafı çekimi ile son buldu.

İlgili haberler
Tümünü gör
Genç Atölye açıldı
Genç Atölye açıldı
İHH İnsani Yardım Vakfı tarafından açılan ve özgün tasarımlarla üretilen kırtasiye ağırlıklı 100’e yakın ürünün bulunduğu Genç Atölye, hizmet vermeye başladı. Ürünler, internet sitesinin yanı sıra Fatih’teki satış mağazasında da müşterileriyle buluşuyor. Satışlardan elde edilen gelirler, İHH’nın yardım çalışmalarında kullanılıyor.
17.05.2023
Arife Çiçeği Projesi ile depremzede çocukların yüzleri gülüyor
Arife Çiçeği Projesi ile depremzede çocukların yüzleri gülüyor
Genç İHH tarafından hazırlanan “Arife Çiçeği’nin Serüveni” isimli proje ile depremden etkilenen çocuklara yönelik etkinlikler düzenleniyor, hediyeler veriliyor. Kurulacak Arife Çiçeği Mağazası’nda da çocuklara bayramlıklar dağıtılacak.
14.04.2023
4 genç vefatlarının yıldönümünde anıldı
4 genç vefatlarının yıldönümünde anıldı
Bursa’da lise öğrencilerine yönelik düzenlenen teknoloji kampına giderken geçirdikleri trafik kazasında vefat eden İHH gönüllüleri Murat Can Kaya, Kağan Talip Tığlı, Yusuf Taha Göktaş ve Tarık Kesekçi’nin vefatlarının birinci yıldönümünde İstanbul’da anma programı gerçekleştirildi.
Bursa
28.11.2022