İHH İnsani Yardım Vakfı
0
Bağış Yap
Takip Et
TR
TRY
Kapat
  • Biz kimiz
  • Ne yapıyoruz
  • Ne yapabilirsiniz
  • Oturum aç
Genç İHH'dan Bursa’da Teknoloji Kampı
Kağan Talip Tığlı, Murat Can Kaya, Yusuf Taha Göktaş ve Tarık Kesekçi’nin geçirdikleri kazada vefat etmelerinin ardından ertelenen Teknoloji Kampı, İstanbul Genç İHH tarafından Bursa’da düzenlendi.
17.01.2022

Kasım ayında düzenlenmesi planlanan, ancak Kağan Talip Tığlı, Murat Can Kaya, Yusuf Taha Göktaş ve Tarık Kesekçi’nin geçirdikleri kazada vefat etmelerinin ardından yapılamayan Teknoloji Kampı, Bursa’da düzenlendi. Genç İHH İstanbul tarafından 14-16 Ocak tarihleri arasında gerçekleştirilen kampa, farklı liselerde okuyan 55 öğrenci katıldı.

genc-ihh-bursada-teknoloji-kampi-duzenledi3.jpg

4 oturum düzenlendi

Kampta öğrencilere, 4 oturum halinde eğitim verildi. Oturumların ilkinde, Marmara Üniversitesi Elektrik ve Elektronik Mühendisliği Bölümü öğrencisi İbrahim Cihat Özdemir, “Milli Teknoloji Hamlesi ve Teknofest” konulu sunum yaptı.

İkinci oturumda ise Marmara Üniversitesi Makine Mühendisliği öğrencisi Furkan Çubukçu, “İHA ve Sabit Kanat” başlıklı konuşma gerçekleştirdi.

genc-ihh-bursada-teknoloji-kampi-duzenledi2.jpg

“Mühendisliğe Müslümanca Bakış” başlıklı üçüncü oturumda da Gemi Mühendisi ve Enderun Mühendislik Kulübü Başkanı Muhammed Soner Başer, öğrencilere hitap etti.

Dördüncü ve son oturum, “Hedefini Belirle” başlıklı konuşmasıyla Genç İHH İstanbul Lise Sorumlusu Yusuf Karakoç'un öğrencilere tecrübe ve tavsiye paylaşımıyla gerçekleştirildi.

İlgili haberler
Tümünü gör
Genç Atölye açıldı
Genç Atölye açıldı
İHH İnsani Yardım Vakfı tarafından açılan ve özgün tasarımlarla üretilen kırtasiye ağırlıklı 100’e yakın ürünün bulunduğu Genç Atölye, hizmet vermeye başladı. Ürünler, internet sitesinin yanı sıra Fatih’teki satış mağazasında da müşterileriyle buluşuyor. Satışlardan elde edilen gelirler, İHH’nın yardım çalışmalarında kullanılıyor.
17.05.2023
Arife Çiçeği Projesi ile depremzede çocukların yüzleri gülüyor
Arife Çiçeği Projesi ile depremzede çocukların yüzleri gülüyor
Genç İHH tarafından hazırlanan “Arife Çiçeği’nin Serüveni” isimli proje ile depremden etkilenen çocuklara yönelik etkinlikler düzenleniyor, hediyeler veriliyor. Kurulacak Arife Çiçeği Mağazası’nda da çocuklara bayramlıklar dağıtılacak.
14.04.2023
4 genç vefatlarının yıldönümünde anıldı
4 genç vefatlarının yıldönümünde anıldı
Bursa’da lise öğrencilerine yönelik düzenlenen teknoloji kampına giderken geçirdikleri trafik kazasında vefat eden İHH gönüllüleri Murat Can Kaya, Kağan Talip Tığlı, Yusuf Taha Göktaş ve Tarık Kesekçi’nin vefatlarının birinci yıldönümünde İstanbul’da anma programı gerçekleştirildi.
Bursa
28.11.2022