İHH İnsani Yardım Vakfı
0
Bağış Yap
Takip Et
TR
TRY
Kapat
  • Biz kimiz
  • Ne yapıyoruz
  • Ne yapabilirsiniz
  • Oturum aç
Genç İHH’dan dönem arası toplantıları
Genç İHH il sorumluları, geçmiş dönemin değerlendirmesi ve gelecek dönemin planlamasını gerçekleştirmek üzere İstanbul’da düzenlenen toplantıda bir araya geldi.
05.02.2019

Genç İHH Dönem Arası İstişare ve Planlama Toplantısı, Kuran’ı Kerim tilaveti ve tanışma programı ile başladı.

Erkekler ve hanımların ayrı haftalarda yaptığı toplantıda il sorumluları ile bir araya gelindi ve geçmiş dönemin değerlendirmesi, gelecek dönemin planlaması yapıldı. 

yildirim.jpg

Erkek Toplantısı

Kamptaki konferanslar serisinin ilkini çalışmalar hakkında genel bilgi vererek Genç İHH Başkanı Abdullah Muhammed İslam gerçekleştirdi.

Toplantının ikinci oturumunda İHH Başkanı Bülent Yıldırım konuşmalarını geçekleştirdi. Yıldırım, şunları söyledi:

Selahaddin Eyyubi bütün hedefini Kudüs’e kilitlemiş. Hedefini kim nereye kilitlerse Allah ona onu verir. Kudüs’ü hedefe koyacağız ki; Doğu Türkistanı kurtaralım, Arakanı kurtaralım, İslam dünyasını kurtaralım. Ümmetin kurtarıcısı olarak kendinizi yetiştirin ve öyle görmeye çalışın. Sonra göreceksiniz ki çok yakında İslam Birliği kurulacak.”

Toplantının üçüncü oturumunda Cevat Akşit Hoca ‘’Vakıf Adamı Olmak’’ konferansını gerçekleştirdi ve Üniversite, Lise, Ortaokul ve Çalışan Gençlik birimlerinin sunumları ile devam etti. Toplantı, geçtiğimiz dönemin değerlendirmesini ve gelecek dönemin planlamasını yapılarak sonlandırıldı.

hanim.jpeg

Hanım Toplantısı

Toplantı, İHH Başkanı Bülent Yıldırım’ın konuşmaları ile başladı. Toplantıda Genç İHH Başkanı Abdullah Muhammed İslam İHH ve Genç İHH çalışmalarından bahsetti. Ardından toplantıya katılan İHH Genel Sekreteri Durmuş Aydın selamlama konuşmalarını gerçekleştirdi. Toplantının üçüncü oturumuna katılan Dr. Salih Selman “Gönüllü Olmak” konusunu anlattı. Toplantı; Teşkilatlanma, Üniversite, Lise, Ortaokul, Çalışan Gençlik, İHH Çocuk ve Sosyal Faaliyetler & Tanıtım Medya birimlerinin sunumlarıyla sonlandı.

İlgili haberler
Tümünü gör
Genç Atölye açıldı
Genç Atölye açıldı
İHH İnsani Yardım Vakfı tarafından açılan ve özgün tasarımlarla üretilen kırtasiye ağırlıklı 100’e yakın ürünün bulunduğu Genç Atölye, hizmet vermeye başladı. Ürünler, internet sitesinin yanı sıra Fatih’teki satış mağazasında da müşterileriyle buluşuyor. Satışlardan elde edilen gelirler, İHH’nın yardım çalışmalarında kullanılıyor.
17.05.2023
Arife Çiçeği Projesi ile depremzede çocukların yüzleri gülüyor
Arife Çiçeği Projesi ile depremzede çocukların yüzleri gülüyor
Genç İHH tarafından hazırlanan “Arife Çiçeği’nin Serüveni” isimli proje ile depremden etkilenen çocuklara yönelik etkinlikler düzenleniyor, hediyeler veriliyor. Kurulacak Arife Çiçeği Mağazası’nda da çocuklara bayramlıklar dağıtılacak.
14.04.2023
4 genç vefatlarının yıldönümünde anıldı
4 genç vefatlarının yıldönümünde anıldı
Bursa’da lise öğrencilerine yönelik düzenlenen teknoloji kampına giderken geçirdikleri trafik kazasında vefat eden İHH gönüllüleri Murat Can Kaya, Kağan Talip Tığlı, Yusuf Taha Göktaş ve Tarık Kesekçi’nin vefatlarının birinci yıldönümünde İstanbul’da anma programı gerçekleştirildi.
Bursa
28.11.2022