İHH İnsani Yardım Vakfı
0
Bağış Yap
Takip Et
TR
TRY
Kapat
  • Biz kimiz
  • Ne yapıyoruz
  • Ne yapabilirsiniz
  • Oturum aç
Gezici İftar Tırı’mız Erzincan'daydı
Ramazan ayı boyunca 25 merkezde iftar vermeyi planlayan Gezici İftar Tırı'mız Erzincan'da 1500 kişiye iftar verdi.
Türkiye 01.08.2013

İlgili Haber: Gezici İftar Tırı güzergahı

Erzincan Valisi Abdurrahman Akdemir İftar programımıza katılarak, vatandaşlara yemek dağıttı. Gezici İftar Tırı'mız Erzincan’a giderek  Cumhuriyet Meydanı’na kuruldu. İftar saatine kısa süre kala alanda toplanan vatandaşlar, yemeklerini alarak beklemeye başladı. Vali Adburrahman Akdemir, Vali Yardımcıları Abdullah Çiftçi, Mehmet Kurt ve Ahmet Kurt’da aşevini ziyaret ederek İHH çalışanları ile görüştü. Vatandaşlarla da bir süre sohbet eden Vali Akdemir, aşevi aracına binerek, kendi elleriyle vatandaşlara yemek ikramında bulundu.

İHH Erzincan İl Temsilcisi Alaattin Önel, İHH olarak 25 ilde gezici aşevi ile iftar yemeği verildiğini ifade ederek; “Ekiplerimiz, dünyanın çeşitli bölgelerinde kumanya dağıtımı, iftar organizasyonları, zekat-sadaka bağışı ve sağlık yardımı gibi bir dizi yardım faaliyetini gerçekleştiriyor Aracımızın gidemediği yere gönüllülerimiz gidiyor ve aynı uygulamayı gittikleri yerde devam ettiriyor. Bu vesileyle Ramazan'ın bereketine vatandaşlarımızı yapacağı yardımlarla ortak olmaya davet ediyorum” diye konuştu.

İlgili haberler
Tümünü gör
İHH ve Kuveytli kuruluş Gazze’ye insani yardım gemisi gönderdi
İHH ve Kuveytli kuruluş Gazze’ye insani yardım gemisi gönderdi
İHH İnsani Yardım Vakfı ve Kuveytli kuruluş Kuwait Society for Relief tarafından ortak hazırlanan insani yardım gemisi, Mersin Limanı’ndan Mısır Ariş Limanı’na doğru yola çıktı. Burada Mısır Kızılayı’na teslim edilecek yardım malzemeleri, ardından Gazze’ye ulaştırılacak. Gemide, birçok farklı kalemde 907 tonu aşkın malzeme yer alıyor.
14.04.2024
Özgürlük Filosu için başvurular devam ediyor
Özgürlük Filosu için başvurular devam ediyor
İHH İnsani Yardım Vakfı ve çok sayıda uluslararası sivil toplum kuruluşunun organize ettiği Özgürlük Filosu, Gazze için yola çıkmaya hazırlanıyor. Filoya katılım için başvuru süreci devam ediyor.
04.04.2024
Suriye’deki 60 bin kişiye iftar
Suriye’deki 60 bin kişiye iftar
İHH İnsani Yardım Vakfı, iç savaşın devam ettiği Suriye’de Ramazan ayının ilk 20 gününde 60 bin kişiye iftar verdi.
03.04.2024