İHH İnsani Yardım Vakfı
0
Bağış Yap
Takip Et
TR
TRY
Kapat
  • Biz kimiz
  • Ne yapıyoruz
  • Ne yapabilirsiniz
  • Oturum aç
Gezici iftar tırımız Muş’taydı
Ramazan çalışmaları için ilden ile yolculuğunu sürdüren iftar tırımız Muş’a da uğradı. Muş halkı tarafından çok iyi bir şekilde karşılanan gezici tırımıza ilgi büyüktü. 1500 kişi iftarını İHH İftar Tırı'nda açtı.
Türkiye 17.07.2013

Dün Muş'ta, çeşitli sivil toplum kuruluşlarının ve 1500 Muşlu kardeşimizin katılımıyla iftar programı gerçekleştirildi. Muş iftarının ardından gezici iftar tırımız bir sonraki durağı olan Bingöl’e doğru yola çıktı.

İlgili Haber: Gezici iftar tırı güzergahı

İHH İnsani Yardım Vakfı Muş’ta ihtiyaç sahibi ailelere iftar yemeği verdi.

Muş’ta 1500 kişiye iftar yemeği veren İHH, her yıl bu geleneği devam ettiriyor. İle giden İnsani Yardım Vakfı İftar Tırı, Atatürk Çocuk Parkı önünde düzenlemesini yaparak 1500 kişilik yemek hazırladı.

Türkiye genelinde 25 ilde iftar yemeği verecek olan İHH İnsani Yardım Vakfı, bu geleneğini uzun senelerdir sürdürüyor.

İHH, bu Ramazan ayında Türkiye’de 69 İl veilçe merkezinde, dünyada ise 81 ülke ve bölgede mağdur durumda olan insanlara iftar, sıcak yemek, iftariyelik ve kumanya dağıtımı gerçekleştiriyor; giysi yardımları, eğitim yardımları, sağlık taramaları yapıyor.

Çalışmalarında her zaman yetimleri önceleyen İHH İnsani Yardım Vakfı, bu Ramazan ayında da binlerce yetimin yüzünü güldürerek onlara umut olacak çalışmalara devam ediyor.

Ramazan projesiyle İHH İnsani Yardım Vakfı, Türkiyeli yardımseverlerin zekât ve bağışlarını; savaş, işgal ve doğal afet bölgelerindeki ihtiyaç sahiplerine uzak yakın demeden ulaştırmayı sürdürüyor.

İlgili haberler
Tümünü gör
Suriye’deki 60 bin kişiye iftar
Suriye’deki 60 bin kişiye iftar
İHH İnsani Yardım Vakfı, iç savaşın devam ettiği Suriye’de Ramazan ayının ilk 20 gününde 60 bin kişiye iftar verdi.
03.04.2024
Gemiler hazır, Özgürlük Filosu Gazze'ye doğru yola çıkıyor!
Gemiler hazır, Özgürlük Filosu Gazze'ye doğru yola çıkıyor!
İHH Genel Başkanı Bülent Yıldırım, Uluslararası Özgürlük Filosu için satın alımı yapılan iki gemide incelemelerde bulundu. Yıldırım burada yaptığı açıklamada, “Bu yük gemisi 5 bin 500 ton kapasiteli, adı Anadolu. Ülkemizin yardımlarını ve merhametini yüklenerek Gazze’ye ulaştıracak. Diğer gemimizin adı, Vicdan. Bu gemi de dünyadaki vicdan sahibi aktivistleri alacak ve dünya vicdanını Gazze sahillerine ulaştıracak” dedi.
27.03.2024
İHH’dan Suriye’deki 15 bin aileye kış yardımı
İHH’dan Suriye’deki 15 bin aileye kış yardımı
İHH İnsani Yardım Vakfı tarafından ‘‘İyilik Soğuk Geçirmez’’ sloganıyla yürütülen kış kampanyası kapsamında Suriye’nin kuzeyindeki 15 bin 744 aileye kömür, battaniye, sünger yatak, gıda kolisi, mont ve çizme gibi yardım malzemeleri dağıtıldı.
20.03.2024