İHH İnsani Yardım Vakfı
0
Bağış Yap
Takip Et
TR
TRY
Kapat
  • Biz kimiz
  • Ne yapıyoruz
  • Ne yapabilirsiniz
  • Oturum aç
Giresunlu gönüllüler kahvaltıda buluştu
Giresun İnsani Yardım Derneği, yardıma muhtaç olan insanlara daha kolay ulaşabilmek için gönüllü sayısını artırmaya devam ediyor.
Türkiye 13.05.2013

Bir kahvaltı organizasyonu ile bir araya gelen gönüllülere, dernekte ne tür çalışmalar yapıldığı ve gönüllü olmak isteyenlerle ne tür çalışmalar yapılabileceği konularında fikir alışverişi yapıldı. 

Organizasyonda, “Yetim Dayanışma Günü Kıyafet Projesi” ile bir çok ihtiyaç sahibine ulaşıldığı da bildirildi.

Ayrıca kampanyaları tanıtmak için Giresun Üniversitesi Eğitim Fakültesi’nde stand açan Giresun İnsani Yardım Derneği gönüllüleri, öğrencilerden yardımların devamı içi daha fazla destek istedi. 

Yardım kampanyaları sürecinde dernekten yardımlarını esirgemeyen Giresun Üniversitesi Öğretim Üyesi olan Yardımcı Doçent Dr. Abbas Karaağaçlı’ya da teşekkür edildi.

İlgili haberler
Tümünü gör
Bursa’da binlerin katıldığı Yetim Dayanışma Gecesi
Bursa’da binlerin katıldığı Yetim Dayanışma Gecesi
Bursa İHH tarafından “10. Yetim Dayanışma Gecesi” programı düzenlendi. Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin katkı sunduğu program, Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi’nde 2 bini aşkın kişinin katılımıyla gerçekleştirildi.
Bursa, Yetim
25.12.2022
Uluslararası Kurban sempozyumu başladı
Uluslararası Kurban sempozyumu başladı
İHH, Kocaeli Üniversitesi İlahiyat Fakültesi ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 2. Uluslararası İslam Kültür ve Medeniyeti Sempozyumu başladı.
Kurban
03.06.2022
İHH, Suriye'de cami inşa etti
İHH, Suriye'de cami inşa etti
İHH İnsani Yardım Vakfı, Suriye'nin kuzeyindeki Akterin kasabasında cami inşa etti.
02.06.2022