İHH İnsani Yardım Vakfı
0
Bağış Yap
Takip Et
TR
TRY
Kapat
  • Biz kimiz
  • Ne yapıyoruz
  • Ne yapabilirsiniz
  • Oturum aç
Gözleri yollarda kalmasın
18 yıldır hayırsever halkımızın bağışlarını dünyanın dört bir yanındaki ihtiyaç sahiplerine ulaştıran vakfımız vekaleten kurban bağışlarını almaya başladı. 5 kıtadaki Müslüman kardeşlerimiz, yoksul ve
Türkiye 19.11.2009

 

 

18 yıldır hayırsever halkımızın bağışlarını dünyanın dört bir yanındaki ihtiyaç sahiplerine ulaştıran vakfımız vekaleten kurban bağışlarını almaya başladı. 5 kıtadaki Müslüman kardeşlerimiz, yoksul ve yetimlerimiz bizi bekliyor. Bizi bekleyenlerin gözü yolda kalmasın. Kurbanla iyiliğe ortak olalım.  

 

 

Kurban bu vesileyle Müslüman toplumların bir birinden haberdar olmasından, bir araya gelmesinde önemli bir köprü görevi görüyor.  

İHH İnsani Yardım Vakfı, 1993 yılında 33 ülkede başlattığı Kurban çalışmasını bu yıl 120 ülke ve bölgede devam ettiriyor.  

İlk Kurban bağışları vakfımıza gelmeye başladı. Bayramın ilk gününe kadar Kurban bağışları kabul edilecek. Kurban bağış bedeli 550 TL. Siz de kurban bağışlarınızla bu iyiliğe ortak olabilirsiniz. 

 

 

 Bu arada İHH, hayırsever halkımızın emanetlerini yerine ulaştırmak için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Kurban bayramı için ülke ve bölgelere gidecek ekipler son hazırlıklarını yapıyor. Filistin’den Irak’a, Afganistan’dan Vietnam’a, Somali’den Zimbabve’ye, Küba’dan Haiti’ye, Bosna’dan Kırgızistan’a, Arakan’dan Patani’ye, Kamboçya’dan Endonezya 120 ülke ve bölgede kurban çalışması yapılacak. Savaş, kriz ve fakirliğin olduğu bölgelere gidilecek. Yetimin başı okşanacak. 

 

 

Nasıl bağış yapabilirsiniz?

Vakıf merkezine gelerek Kurban bedelini elden verebilirsiniz. İnternet sitemizden online bağış yapabilirsiniz. Kurban bedelini 160 54 51 posta çeki hesabı ile gönderebilirsiniz. 0212 631 21 21’den tele bağış sistemi ile bağış yapabilirsiniz. 

Ziraat Bankası, Vakıfbank, Türkiye Finans, Albaraka Türk, Kuveyt Türk bankalarının ilgili hesap numaralarına bağış yapabilirsiniz. Lütfen bağış yaparken “KURBAN” bağışı olduğunu belirtiniz. 

 

İlgili haberler
Tümünü Gör
Suriye’de 70 bin kişiye iftar
Suriye’de 70 bin kişiye iftar
Ramazan ayının ilk 20 gününde Suriye’de 70 bin kişiye iftar yemeği ikram ettik.
23.03.2025
İHH’dan Türkiye’de binlerce kişiye kış yardımı
İHH’dan Türkiye’de binlerce kişiye kış yardımı
İHH İnsani Yardım Vakfı, kış yardımları kapsamında Türkiye’nin pek çok şehrinde insani yardım çalışmalarında bulundu. Çalışmalar kapsamında, 1000 aileye hane başına 2 bin TL’lik ısınma desteği verilirken, ihtiyaç sahibi 2 bin 567 çocuğa da bot ve mont dağıtımı yapıldı.
21.03.2025
Mobil Aşevimiz Suriye'de
Mobil Aşevimiz Suriye'de
Mobil aşevimizi Suriye’nin Humus şehrindeki Halid bin Velid Camii avlusunda konuşlandırarak her gün 1.500 kişiye iftar yemeği ikram ediyoruz. Suriye genelinde yürüttüğümüz dağıtımlarla birlikte günlük ortalama 5 bin kişiye iftar ulaştırıyoruz.
17.03.2025