İHH İnsani Yardım Vakfı
0
Bağış Yap
Takip Et
TR
TRY
Kapat
  • Biz kimiz
  • Ne yapıyoruz
  • Ne yapabilirsiniz
  • Oturum aç
Riyad’dan Suriye’ye büyük destek
İHH İnsani Yardım Vakfı ve Kral Selman İnsani Yardım Çalışmaları Merkezi arasında İHH’nın Suriye çalışmalarına aktarılmak üzere 4 milyon dolarlık anlaşma imzalandı.
Suriye 26.12.2016

Suriye’de zorlu kış aylarını mülteci kamplarında geçirmek zorunda olan ve geçim sıkıntısı çeken savaş mağduru, yardıma muhtaç, kimsesiz ve yetimler, kendilerine uzanacak yardım elini beklemeye devam ediyor. İHH İnsani Yardım Vakfı ise mazlumlara uzanacak olan yardım ellerine aracı olmaya devam ediyor.

Bu kapsamda Suriyeli mazlumların mağduriyetlerini hafifletmek adına, İHH İnsani Yardım Vakfı ve Kral Selman İnsani Yardım Çalışmaları Merkezi kurumlarının ortak işbirliği ile temel gıda malzemelerini kapsayan bir anlaşma imzalandı.

whatsapp-image-2016-12-26-at-09.39.56.jpeg

Yaklaşık 135 bin gıda kolisi

Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’da İHH Genel Sekreteri Yavuz Dede ve Kral Selman İnsani Yardım Çalışmaları Merkezi Başkanı Dr. Abdullah El Rabiaa tarafından imzalanan 4 milyon dolarlık anlaşma, her bir paketi 21 kilogramdan oluşan 133 bin 620 adet gıda kolisini kapsıyor.

Temel gıda malzemelerinden oluşan gıda kolileri, İdlib, Hama kırsalı, Halep kırsalı ve Lazkiye kırsalındaki mağdur ve mazlum Suriyeli halka ulaştırılacak.

İlgili haberler
Tümünü gör
“Benim Ailem” Azerbaycan’da
“Benim Ailem” Azerbaycan’da
İHH YouTube kanalında yayınlanan "Benim Ailem" serisinin yeni bölümü yayınlandı. Benim Ailem ekibi bu bölümde, Azerbaycan’ın Şeki şehrinde bir yetim ailesi olan Çelebiyev ailesine taşıma aracı murayev hediye etti.
22.02.2024
CZN Burak savaş mağduru çocuklar için yemek yaptı
CZN Burak savaş mağduru çocuklar için yemek yaptı
CZN Burak olarak bilinen Şef Burak Özdemir, Suriye'nin kuzeybatısındaki İdlib iline yaptığı ziyaret kapsamında savaş mağduru ailelere yardım malzemeleri dağıtıp çocuklarla yemek yaptı. Özdemir, tüm dünyada savaşların sona ermesi ve iyiliğin yayılması için çağrıda bulundu.
22.02.2024
İHH’dan 2023 yılında Suriye’deki 570 bin kişiye yardım
İHH’dan 2023 yılında Suriye’deki 570 bin kişiye yardım
İHH İnsani Yardım Vakfı tarafından 2023 yılı boyunca Suriye'nin çeşitli bölgelerinde yaşayan savaş mağduru sivillere, 42 bin ton ağırlığında 1658 TIR dolusu insani yardım malzemesi ulaştırıldı.
01.02.2024