İHH İnsani Yardım Vakfı
0
Bağış Yap
Takip Et
TR
TRY
Kapat
  • Biz kimiz
  • Ne yapıyoruz
  • Ne yapabilirsiniz
  • Oturum aç
Grup Yürüyüş'ten Mavi Marmara Konseri
Grup Yürüyüş, 29 Mayıs Pazar günü 18.30'da Fatih Saraçhane Parkı'nda "Mavi Marmara Konseri" verecek. Konsere Kardeşlik Çağrısı grubu da katılacak.
25.05.2011

Mavi Marmara katliamının yıldönümü etkinlikleri kapsamında Grup Yürüyüş Fatih Saraçhane Parkı'nda bir konser veriyor. Mavi Marmara ile ilgili yeni eserlerden ve Filistin direnişi ile ilgili repertuardan oluşacak konsere Kardeşlik Çağrısı grubu da katılıyor.

18.30'da başlayacak konser Fatih İtfaiyesi önündeki Saraçhane Parkı'nda yapılacak. Grup Yürüyüş, "Mavi Marmara Konseri" adını verdiği etkinlikle ilgili yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

"29 Mayıs Pazar günü şarkılarımızı ve marşlarımızı Gazze için, Mavi Marmara şehitlerimiz için söyleyeceğiz... O gün direnişin öğretmenlerini sazımızla, sözümüzle ve marşlarımıza eşlik eden sıkılı yumruklarımızla selamlayacağız. Fatih Saraçhane Parkı'nda Filistin dostlarıyla oluşturduğumuz özgürlük korosu 'Yeryüzü özgürleşene kadar intifada sürecek!' diye haykıracak. Umutlarımıza pusu kuranlara 'Allah var, korku yok yüreğimizde!' diyecek. Sümeyye sabrıyla, Hamza cesaretiyle yola düşen kardeşlerimizi özlemle
anacak."

İlgili haberler
Tümünü gör
Deprem bölgesinde milyonlarca kişiye destek
Deprem bölgesinde milyonlarca kişiye destek
İHH İnsani Yardım Vakfı, deprem bölgelerinde yardım çalışmalarına devam ediyor. İHH, bugüne kadar 7 bin 341 arama kurtarma ve acil yardım görevlisi ile çalışmalarda bulundu ve depremden etkilenen milyonlarca kişiye destek oldu.
03.05.2023
İHH Somalili 38 bin 601 aileye un dağıttı
İHH Somalili 38 bin 601 aileye un dağıttı
İHH İnsani Yardım Vakfı, 2020 yılından bu yana kuraklığın yoğun bir şekilde devam ettiği Somali’de yardım çalışmalarına devam ediyor. İHH, çalışmaları kapsamında son olarak, ülkenin 10 şehrinde 38 bin 601 aileye 75’er kilo un dağıtımında bulundu. Dağıtımlardan yaklaşık 232 bin kişi faydalandı.
26.04.2023
İHH deprem bölgelerinde 7 bin 21 kişiyle çalışıyor
İHH deprem bölgelerinde 7 bin 21 kişiyle çalışıyor
İHH İnsani Yardım Vakfı, bir aylık süreç içerisinde 7 bin 21 arama kurtarma görevlisi ve yardım gönüllüsü ile depremden etkilenen illerde faaliyet gösterdi. Vakıf; gıda, barınma, giyecek gibi birçok alanda milyonlarca insana destek ulaştırdı. İHH depremin yaşandığı 10 ildeki yardım çalışmalarına devam ediyor.
09.03.2023