İHH İnsani Yardım Vakfı
0
Bağış Yap
Takip Et
TR
TRY
Kapat
  • Biz kimiz
  • Ne yapıyoruz
  • Ne yapabilirsiniz
  • Oturum aç
Gürcistan’da Konya Ayder Camii ve bir su kuyusu açıldı
İHH ve Konya İnsani Yardım Derneği (Ayder) gönüllüleri Gürcistan sınırındaki Pankisi Vadisinde bulunan Müslüman Çeçen köylerinden biri olan Tsunobani’de camii açılışı gerçekleştirdi.
Gürcistan, Kafkasya 08.08.2012

İHH ve AYDER’in Pankisi’deki 5 köyde birlikte yürüttüğü mescit yapma çalışmalarının ilki olan Tsunobani köyündeki Konya AYDER Camii bölgedeki Müslümanların katılımı ile açıldı.

Diğer 5 köydeki mescit çalışmalarının da en kısa sürede tamamlanacağı müjdesini bölge halkına veren İHH–AYDER ekibi cami avlusunda Konyalı hayırseverlerden Merhume Miyase Elikli adına açılan su kuyusunun da açılışını gerçekleştirdi.

Açılışların ardından köylülere iftar yemeği veren ekip Pankisi Vadisi’nde bulunan 7 köyde 500 aileye Ramazan kumanya paketlerini ulaştırdı, yetim çocukları ise evlerinde ziyaret etti.

[video-83]


İlgili haberler
Tümünü Gör
Suriye’ye 2 bin 460 hisse kurbanlık
Suriye’ye 2 bin 460 hisse kurbanlık
İHH İnsani Yardım Vakfı, Suriye'nin çeşitli bölgelerinde 2 bin 460 hisse kurbanlık kesimi yaparak, etlerini savaş mağduru ve ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırdı.
16.06.2024
Tarladan çadır kentlere ilk mahsul heyecanı
Tarladan çadır kentlere ilk mahsul heyecanı
Şam Üniversitesi Ziraat Fakültesi’nde yerli tohum üzerinde yapılan çalışmalar sonrası seralarda yetiştirilen tarım ürünleri ilk mahsulünü verdi.
11.06.2024
İdlib’teki kamplara dayanıklı ekmek yardımı
İdlib’teki kamplara dayanıklı ekmek yardımı
İHH İnsani Yardım Vakfı tarafından Suriye’nin İdlib ili kırsalındaki kamplarda yaşayan ailelere, Bingöl İHH tarafından gönderilen 185 bin paket dayanıklı ekmek dağıtıldı.
31.05.2024