İHH İnsani Yardım Vakfı
0
Bağış Yap
Takip Et
TR
TRY
Kapat
  • Biz kimiz
  • Ne yapıyoruz
  • Ne yapabilirsiniz
  • Oturum aç

Haftanın Projesi

Hatay Valisi Doğan’a nezaket ziyareti
İHH İnsani Yardım Vakfı ve Yetim Vakfı yetkililerince Hatay Valisi Rahmi Doğan’a tebrik ve nezaket ziyareti gerçekleştirildi.
Suriye 08.12.2018

Cumhurbaşkanlığı tarafından ekim ayında yayımlanan kararname ile Hatay Valiliğine atanan Rahmi Doğan, İHH İnsani Yardım Vakfı ve Yetim Vakfı yetkililerince makamında ziyaret edildi.

İHH Genel Başkan Yardımcısı Erhan Yemelek, Suriye Çalışmaları Reyhanlı Ofisi Koordinatörü Zeki Tahiroğlu ve Yetim Vakfı Başkanı Mehmet Gülsatar’ın yanı sıra iki kurumun yetkilerinin de katıldıkları ziyarette Vali Doğan tebrik edilerek yeni görevinde başarılar dilendi.

2.jpeg

Vali Doğan, Suriyeli savaş mağduru ailelere yönelik İHH tarafından yürütülen çalışmalar hakkında da bilgi alarak ilerleyen süreçte çalışmaların daha verimli geçmesi ve daha çok ihtiyaç sahibinin yaralarının sarılması temennisinde bulundu.

Ayrıca Yetim Vakfı tarafından Hatay’ın Reyhanlı ilçesinde kurulan Reyhanlı Eğitim Köyü’nü de ziyaret edeceğini söyleyen Vali Doğan, bu projenin hayata geçirilmiş olması nedeniyle Başkan Gülsatar’ı ve vakıf yetkililerini tebrik etti.

Ziyaret, Erhan Yemelek tarafından Mescid-i Aksa maketi ve Mehmet Gülsatar tarafından Reyhanlı Eğitim Köyü’ndeki çocukların yapmış olduğu bir resim tablosunun Vali Doğan’a takdim edilmesiyle sona erdi.

1.jpeg

İlgili haberler
Tümünü gör
Iraklı ailelerin evlerine geri dönüşü devam ediyor
Iraklı ailelerin evlerine geri dönüşü devam ediyor
Irak'taki savaş ve iç çatışmalardan kaçarak 2014'te Suriye’ye sığınan Iraklılardan 102'si daha, Türkiye'nin insani diplomasi çalışmaları sonucu ülkelerine dönmek üzere yola çıktı.
23.06.2023
Azerbaycanlı Muhammed yıllar sonra ülkesine kavuştu
Azerbaycanlı Muhammed yıllar sonra ülkesine kavuştu
İHH İnsani Yardım Vakfı’nın Suriye’nin Cerablus kentinde bulunan yetimhanesinde kalan Muhammed Abbaszade (15) İHH’nın İnsani Diplomasi çalışmaları sayesinde akrabalarına kavuşturulmak üzere Göç İdaresi ve Azeri yetkililere teslim edildi.
Yetim
30.11.2022
161 Iraklı göçmen ülkesine kavuştu
161 Iraklı göçmen ülkesine kavuştu
Türkiye ve Irak’ın insani diplomasi çalışmalarıyla Suriye’de bulunan Iraklı aileler yurtlarına dönmeye devam ediyor.
11.09.2022