İHH İnsani Yardım Vakfı
0
Bağış Yap
Takip Et
TR
TRY
Kapat
  • Biz kimiz
  • Ne yapıyoruz
  • Ne yapabilirsiniz
  • Oturum aç
Hemşire Ayşe Gül Tarım
Hayatımda hep güzel birsey yapmak istemistim ama böylesini hiç düsünmemistim. Afrika katarakt projesi hakkında bilgilendigimde inanılmaz etkilendim.
20.09.2010

Gök kubbede hos bir seda bırakabildiysek eger; nemutlu bize!

Hayatımda hep güzel birsey yapmak istemistim ama böylesini hiç düsünmemistim. Afrika katarakt projesi hakkında bilgilendigimde inanılmaz etkilendim. Bu projede yer almak yapabilmeyi hayal ettiklerimden çok daha fazlasıydı benim için. iyilik ve dayanısma kervanında sn. ihsan özyürek’in itinayla hazırlayıp bize hazır bir tepside sundugu afrikanın karanlıga mahkum gözlerine ısık olabilme heyecanı yüregime düstü ve ‘BEN DE VARIM ‘dedim.

Sudan’a ulastıgımızda Mehmet ve Serhat  beyin güler yüzleriyle karsılandık.bizim için hazırlanan çok güzel bir evde agırlandık.Heleki asçımız Ömer beyin Türkiye’dekileri aratmayacak o güzel yemeklerini de söylemeden geçemiycem…

Ve çalımsa zamanı…

Hastaneye geldigimizde önceleri zorlandım insanların yüzlerine bakmakta.meger ben nekadar sanslı biriymisim…tabi zaman geçtikçe daha bir kaynastık hastalarla. O gür sesimizle selamün aleyküm deyince o yorgun, zayıf bedenli, ısıgı görebilme umuduyla sıralarını bekleyen insanlar hemen irkilip selamımızı alırlardı masum tebessümleriyle. Hele bide hal hatırlarını keyf en umur diye sordugumuzda allaaah deymeyin keyfimize.insanoglu heryerde aynı demekki güzel bir söz hiçbirseyin olmasa da ömre bedelmis…

Ameliyathanedeyse zaten hersey tıkır tıkır. Mehmet bey sistemi oturtmus. Hic zorlanmadan sıkılmadan geçti günlrimiz. Bir ay ilk basta uzun gibi geliyor ama hiç de öyle degilmis. Ben doyamadım eminimki siz de doyamayacaksınız.sectigim birkac resmi sizinle paylasmadan önce  böylesine güzel bir tecrübeyi yasamamda benden desteklerini esirgemeyen anneme, babama ve kardesime çok tesekkür ederim. Sizleri çok seviyorum!

Aydınlıga kavusmak için günesin dogmasını beklemeye gerek yokmus. Mevlana der ya NE OLUSAN OL GEL

Belki günes olamazsınız belki karıncanın hikayesindeki yangınları söndüremezsiniz ama böylesine güzel hizmetlerde bulunan iyilik kervanlarıyla umarım sizlerinde yollarınızın kesismesi dilegiyle insallah!!!  

İlgili haberler
Tümünü gör
İHH ve Kuveytli kuruluş Gazze’ye insani yardım gemisi gönderdi
İHH ve Kuveytli kuruluş Gazze’ye insani yardım gemisi gönderdi
İHH İnsani Yardım Vakfı ve Kuveytli kuruluş Kuwait Society for Relief tarafından ortak hazırlanan insani yardım gemisi, Mersin Limanı’ndan Mısır Ariş Limanı’na doğru yola çıktı. Burada Mısır Kızılayı’na teslim edilecek yardım malzemeleri, ardından Gazze’ye ulaştırılacak. Gemide, birçok farklı kalemde 907 tonu aşkın malzeme yer alıyor.
14.04.2024
Özgürlük Filosu için başvurular devam ediyor
Özgürlük Filosu için başvurular devam ediyor
İHH İnsani Yardım Vakfı ve çok sayıda uluslararası sivil toplum kuruluşunun organize ettiği Özgürlük Filosu, Gazze için yola çıkmaya hazırlanıyor. Filoya katılım için başvuru süreci devam ediyor.
04.04.2024
Suriye’deki 60 bin kişiye iftar
Suriye’deki 60 bin kişiye iftar
İHH İnsani Yardım Vakfı, iç savaşın devam ettiği Suriye’de Ramazan ayının ilk 20 gününde 60 bin kişiye iftar verdi.
03.04.2024