İHH İnsani Yardım Vakfı
0
Bağış Yap
Takip Et
TR
TRY
Kapat
  • Biz kimiz
  • Ne yapıyoruz
  • Ne yapabilirsiniz
  • Oturum aç
“Her Sınıfın Bir Yetim Kardeşi Var” Bursa’da tanıtıldı
Bursa’da “Her Sınıfın Bir Yetim Kardeşi Var” Kampanyasının tanıtımı gerçekleştirildi.
Türkiye 11.12.2013

Bursa Gölpark’ta 12 Kasım 2013 Salı akşamı “Her Sınıfın Bir Yetim Kardeşi Var” kampanyası tanıtımı yapıldı. Bursa İl Milli Eğitim Müdürü Atilla Gülsar, İlçe Milli Eğitim Müdürleri ve Memur-Sen Bursa Şube Başkanı Numan Şeker’in de katıldığı toplantıda İHH İnsani Yardım Vakfı Başkan Yardımcısı ve “Her Sınıfın Bir Yetim Kardeşi Var” Proje Koordinatörü Murat Yılmaz kampanya hakkında detaylı bir sunum yaptı.

Bursa İnsani Yardım Derneği Başkanı Hüseyin Kaptan, kampanyanın önemine değindiği konuşmasında, “Her Sınıfın Bir Yetim Kardeşi Var” projesinin yetim çocukların ellerinden tutmak için bir fırsat olduğunu, dünya üzerinde 200 milyonun üzerinde yetim bulunduğunu ve misyoner grupların Hıristiyanlaştırma politikalarına maruz kaldıklarını söyledi.

Konuşmasında Bursa İnsani Yardım Derneği ile yapmış olduğu Burkina Faso gezisinden bahseden Memur-Sen Bursa Şube Başkanı Numan Şeker ise dünyada yardıma muhtaç her çocuğu, kendi çocuklarımız gibi sahiplenmemiz gerektiğini ifade etti.

Kampanya için gerekli desteği vermeye hazır olduklarını belirten İl Milli Eğitim Müdürü Atilla Gülsar, “Kimsesizlerin kimi olmak büyük erdemdir ve her nimete ise kendi cinsinden şükür gerektirir.” şeklinde konuştu.

Proje koordinatörü Murat Yılmaz, yetim kardeşlerini sahiplenecek sınıflara gönderilecek Yetim Destek Kolisini anlattı ve katılan tüm misafirlere teşekkür etti.

İlgili haberler
Tümünü gör
Bursa’da binlerin katıldığı Yetim Dayanışma Gecesi
Bursa’da binlerin katıldığı Yetim Dayanışma Gecesi
Bursa İHH tarafından “10. Yetim Dayanışma Gecesi” programı düzenlendi. Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin katkı sunduğu program, Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi’nde 2 bini aşkın kişinin katılımıyla gerçekleştirildi.
Bursa, Yetim
25.12.2022
Uluslararası Kurban sempozyumu başladı
Uluslararası Kurban sempozyumu başladı
İHH, Kocaeli Üniversitesi İlahiyat Fakültesi ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 2. Uluslararası İslam Kültür ve Medeniyeti Sempozyumu başladı.
Kurban
03.06.2022
İHH, Suriye'de cami inşa etti
İHH, Suriye'de cami inşa etti
İHH İnsani Yardım Vakfı, Suriye'nin kuzeyindeki Akterin kasabasında cami inşa etti.
02.06.2022