İHH İnsani Yardım Vakfı
0
Bağış Yap
Takip Et
TR
TRY
Kapat
  • Biz kimiz
  • Ne yapıyoruz
  • Ne yapabilirsiniz
  • Oturum aç

Haftanın Projesi

Hindistanlı âlimden İHH’ya ziyaret
Çeşitli programlar kapsamında Türkiye’de bulunan Hindistanlı Muhaddis Şeyh Reşid Ahmed el-Mivâti, İHH Genel Merkezini ziyaret etti.
Hindistan 19.09.2019

Diyanet İşleri Başkanlığı’nın davetlisi olarak Türkiye’ye gelen Hindistanlı Muhaddis Şeyh Reşid Ahmed el-Mivâti, İHH İnsani Yardım Vakfı Genel Merkezini ziyaret etti.

İHH Yönetim Kurulu Üyesi Necmettin Altuntaş, İHH Teşkilatlanma Kaynak Oluşturma Koordinatörü Mesut Şen ve diğer İHH görevlilerin karşıladığı Hindistanlı Şeyh Reşid Ahmed el-Mivâti, vakfın ülkelerindeki çalışmalarından dolayı yetkililere teşekkür etti. Ahmed el-Mivâti, “İHH’nın ülkemizde ve bölgemizdeki faaliyetlerinden haberdardım. Türkiye’ye gelince bu çalışmaların yapıldığı merkezi de ziyaret etmek istedim. Allah çalışmalarınıza bereket versin” dedi.

ic.jpeg

Ziyaret sonunda Şeyh el-Mivâti’ye Mescid’i Aksa maketi hediye edildi.

İlgili haberler
Tümünü gör
Iraklı ailelerin evlerine geri dönüşü devam ediyor
Iraklı ailelerin evlerine geri dönüşü devam ediyor
Irak'taki savaş ve iç çatışmalardan kaçarak 2014'te Suriye’ye sığınan Iraklılardan 102'si daha, Türkiye'nin insani diplomasi çalışmaları sonucu ülkelerine dönmek üzere yola çıktı.
23.06.2023
Azerbaycanlı Muhammed yıllar sonra ülkesine kavuştu
Azerbaycanlı Muhammed yıllar sonra ülkesine kavuştu
İHH İnsani Yardım Vakfı’nın Suriye’nin Cerablus kentinde bulunan yetimhanesinde kalan Muhammed Abbaszade (15) İHH’nın İnsani Diplomasi çalışmaları sayesinde akrabalarına kavuşturulmak üzere Göç İdaresi ve Azeri yetkililere teslim edildi.
Yetim
30.11.2022
161 Iraklı göçmen ülkesine kavuştu
161 Iraklı göçmen ülkesine kavuştu
Türkiye ve Irak’ın insani diplomasi çalışmalarıyla Suriye’de bulunan Iraklı aileler yurtlarına dönmeye devam ediyor.
11.09.2022